Brevfabrikken er klar

PUBLISERT: 19 april 2013
OPPDATERT: 19 april

girokortAutolopia AS, et helt norskeid selskap, lanserte i mars en ny programvare for sending av brevpost. Med programvaren Brevfabrikken kan du nå sende papirbrev og -fakturaer fra pulten, like lett som du skriver ut et dokument, sier salgssjef i Autolopia AS, Frank Kalvåg,

Kunden er i gang på få minutter. Ingen systemintegrasjon er nødvendig og brukergrensesnittet er selvforklarende, sier Frank.

Dokumentene går fra pc-en til Brevfabrikken for utskrift og produksjon, og postlegges samme dag.

– Dette gir kunder i SMB-markedet tilgang til stordriftsfordeler som før har vært forbeholdt store bedrifter. Selv de minste bedrifter vil ha stor økonomisk gevinst med bruk av Brevfabrikken, sier Kalvåg.

Programvaren er gratis og kan lastes ned fra autolopia.no, det er ingen kostnader for installasjon eller bruk. Kunden betaler for hvert produserte brev.

– Brevfabrikken har mange funksjoner, som gruppering av flersidige fakturaer, fortrykte brevark, lønns- og trekkoppgaver, medlemskort, innkallingskort, pressfalsblankett m.m. Samt en rekke spesialfunksjoner for den avanserte brukeren.

Muligheten for egen markedsføring er ivaretatt ved at kunden selv kan velge konvolutt med ett eller to vinduer. Ved valg av konvolutt med to vinduer kan man ha egen logo synlig for mottaker, sier Frank Kalvåg.

Les videre

De legger listen for automatisert avisproduksjon

ECO3 ønsker å ta automatiseringen av avisproduksjonen til neste nivå med den nye versjonen av arbeidsflytløsningen Arkitex. Nye funksjoner gjør at tredjepartssystemer kan integreres bedre i programmet.
Arkitex-1024x683

Ny Caldera RIP lokker med store fargebesparelser

Den franske programvareutvikleren Caldera har nettopp sluppet den nyeste versjonen av Caldera RIP. Fra og med nå vil brukere kunne oppgradere rippen til versjon 17 for å oppleve hele spekteret av nye funksjoner og forbedringer.
caldera

Hexis nye programvare for skjæring tilgjengeliggjøres på markedet

Nå er Hexis egenutviklede programvare for kutting av selvklebende beskyttelsesfilm tilgjengelig for kundene. Matmak gjør det enkelt å forhåndskutte deler i selskapets Bodyfence-sortiment.
Joachim-Wallgren-1024x768

Utgir verktøy for interaktivt folieringsdesign

Den ble forhåndsvist på Sign&Print Scandinavia i september og er nå bredt lansert på markedet. Spandex nye tjeneste Zeno for visualisering av bildesign og bilfoliering.
Zeno-webb-1024x683

Siste nytt

En fordel med PVC-fritt i måling av CO2-avtrykk

Spandex har fått et konsulentselskap til å utføre en uavhengig validering av karbonavtrykket til populære trykk- og skjærefolier i ImagePerfect-serien. Resultatene viser at de PVC-frie produktene etterlater et mindre fotavtrykk sammenlignet med tradisjonelle folier.
Evergreen Spandex

Ricoh inngår partnerskap for å utvide storformatporteføljen

Ricoh Europe har inngått et strategisk partnerskap med Flora Digital, en kinesisk flatbed- og storformat inkjet-printerprodusent.
Ricoh-Flora

Müller Martini kjøper Hunkeler

Etter nøye vurdering har familiene bak de to selskapene bestemt seg for å slå sammen Hunkeler Group med Müller Martini Group.
MM-Hunkeler

Trykkeriet med kunst som nisje

Da kunstneren Tammo Rist fikk et stipend brukte han pengene til å kjøpe en Epson-printer for å kunne skrive ut sine egne verk – og andres. Det skulle utvikle seg til digitaltrykkeriet PIGS.
PIGS Tammo