Brevfabrikken er klar

girokortAutolopia AS, et helt norskeid selskap, lanserte i mars en ny programvare for sending av brevpost. Med programvaren Brevfabrikken kan du nå sende papirbrev og -fakturaer fra pulten, like lett som du skriver ut et dokument, sier salgssjef i Autolopia AS, Frank Kalvåg,

Kunden er i gang på få minutter. Ingen systemintegrasjon er nødvendig og brukergrensesnittet er selvforklarende, sier Frank.

Dokumentene går fra pc-en til Brevfabrikken for utskrift og produksjon, og postlegges samme dag.

– Dette gir kunder i SMB-markedet tilgang til stordriftsfordeler som før har vært forbeholdt store bedrifter. Selv de minste bedrifter vil ha stor økonomisk gevinst med bruk av Brevfabrikken, sier Kalvåg.

Programvaren er gratis og kan lastes ned fra autolopia.no, det er ingen kostnader for installasjon eller bruk. Kunden betaler for hvert produserte brev.

– Brevfabrikken har mange funksjoner, som gruppering av flersidige fakturaer, fortrykte brevark, lønns- og trekkoppgaver, medlemskort, innkallingskort, pressfalsblankett m.m. Samt en rekke spesialfunksjoner for den avanserte brukeren.

Muligheten for egen markedsføring er ivaretatt ved at kunden selv kan velge konvolutt med ett eller to vinduer. Ved valg av konvolutt med to vinduer kan man ha egen logo synlig for mottaker, sier Frank Kalvåg.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Spesialeffekter hos Ricoh

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder

Når Sign, Print & Promotion – messen endelig er en realitet så stiller Ricoh med sine kreative trykkpresser og tilhørende softvare som vil pirre de fleste. Vi opplever nå ett marked i stor endring etter nedstengingen, trykkvolumer går ned så det å tilføre økt verdi til trykksakene kommer til å bli fokus i årene som kommer sier Eivind Karfjell, salgssjef hos Ricoh Norge Graphic Communications. 

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: