Brevfabrikken er klar

PUBLISERT: 19 april 2013
OPPDATERT: 19 april

girokortAutolopia AS, et helt norskeid selskap, lanserte i mars en ny programvare for sending av brevpost. Med programvaren Brevfabrikken kan du nå sende papirbrev og -fakturaer fra pulten, like lett som du skriver ut et dokument, sier salgssjef i Autolopia AS, Frank Kalvåg,

Kunden er i gang på få minutter. Ingen systemintegrasjon er nødvendig og brukergrensesnittet er selvforklarende, sier Frank.

Dokumentene går fra pc-en til Brevfabrikken for utskrift og produksjon, og postlegges samme dag.

– Dette gir kunder i SMB-markedet tilgang til stordriftsfordeler som før har vært forbeholdt store bedrifter. Selv de minste bedrifter vil ha stor økonomisk gevinst med bruk av Brevfabrikken, sier Kalvåg.

Programvaren er gratis og kan lastes ned fra autolopia.no, det er ingen kostnader for installasjon eller bruk. Kunden betaler for hvert produserte brev.

– Brevfabrikken har mange funksjoner, som gruppering av flersidige fakturaer, fortrykte brevark, lønns- og trekkoppgaver, medlemskort, innkallingskort, pressfalsblankett m.m. Samt en rekke spesialfunksjoner for den avanserte brukeren.

Muligheten for egen markedsføring er ivaretatt ved at kunden selv kan velge konvolutt med ett eller to vinduer. Ved valg av konvolutt med to vinduer kan man ha egen logo synlig for mottaker, sier Frank Kalvåg.

Les videre

Cloudlab vil hjelpe trykkeriene med netthandel

Tyske Cloudlab Solutions er en etablert leverandør av web-to-print løsninger innen både trykk og emballasje. Med den nye versjonen X3 tar selskapet i bruk KI når det gjelder blant annet design og prissetting.
Cloudlab-1024x683

Programvaresamarbeid for bedre flyt

ECO3 og eProductivity Software (ePS) har inngått et strategisk partnerskap med mål om å ta automatiseringen hos trykkeriene til neste nivå.
ECO3-ePS-1024x684

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Siste nytt

Handel på Drupa: RK Grafisk først i Norge med kjempemaskin fra MGI

RK Grafisk styrker sine muligheter til foredling med partiell lakk og varmfoliering ved å investere i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Handelen ble gjort på Drupa og installasjonen blir den første i Norge.
KM RK Grafisk

Stor skjærebordspesial: Bordene blir større og mer automatiske

Skjærebord finner veien inn i stadig flere grafiske bedrifter. Flatbed-skjæreteknologien rommer så mange muligheter for etterbehandling av spesielle medier, og effektiviteten og automatiseringen vokser raskt.
cut_02

Produktregn hos jubilerende Plockmatic

Plockmatic stiller med rekordmange nye produkter under årets Drupa. Ikke minst en ny generasjon av den trofaste Morgana DigiFold som har fått tillegg av Ultra.
Plockmatic-1-1024x683

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676