Ny produksjonsmaskin fra Xerox

PUBLISERT: 19 april 2013
OPPDATERT: 19 april

Xerox’ nye digitale produksjonsmaskin Xerox Colour 8250 er utviklet for å kunne håndtere store variasjoner i opplagsmengden, forteller Xerox i en pressemelding. Lanseringen er et av resultatene etter at Xerox nylig kjøpte den franske blekkskriverprodusenten Impika.

Maskinen skal være tilpasset månedlige opplag på mellom 800.000 og fire millioner trykk.

Maskinen hevdes å ha sømløs integrering mot alle trykkerimiljøer gjennom Xerox FreeFlow Print Server. Serveren er også utstyrt med IPDS-, PDF-, PCL- og PS-lisenser og støtter LCDC datastrømmer. Høy grad av automatisering, valgfri rullemater og flere etterbehandlingsløsninger. Maskinen er utstyrt med Auto Density Control oppdager automatisk uregelmessigheter og fjerner dem før trykking.

Xerox Colour 8250 Poduction PrinterMaskinen vil være på markedet fra 1. juli i år, forteller Xerox.

Les videre

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Marabu går grønt med ny sertifisering

Nylig ble blekkprodusenten Marabu sertifisert i henhold til Greenguard. En merking som viser at et produkt er testet og evaluert for å møte strenge grenser for kjemiske utslipp. Et budskap som Marabu legger vekt på under Drupa.
Marabu-4-1024x683

Kodak vil transformere fra offset til digitalt med en ny gigant

Den enormt store trykkpressen Prosper Ultra 520 spilte den åpenbare hovedrollen blant Kodaks Drupa-nyheter. Et sterkt mål for selskapet er at trykkerier skal legge over offsetjobber til denne pressen uten å måtte gå på akkord med kvalitet eller hastighet.
kodak-DSC0765

Siste nytt

Satser på eskeproduksjon i små serier

Stavangerbaserte Norengros Kjosavik ser en økt etterspørsel etter esker med trykk i mindre serier. Derfor har de investert i en HP Latex R2000.
norengros-Hjalmar

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1