Ny produksjonsmaskin fra Xerox

Xerox’ nye digitale produksjonsmaskin Xerox Colour 8250 er utviklet for å kunne håndtere store variasjoner i opplagsmengden, forteller Xerox i en pressemelding. Lanseringen er et av resultatene etter at Xerox nylig kjøpte den franske blekkskriverprodusenten Impika.

Maskinen skal være tilpasset månedlige opplag på mellom 800.000 og fire millioner trykk.

Maskinen hevdes å ha sømløs integrering mot alle trykkerimiljøer gjennom Xerox FreeFlow Print Server. Serveren er også utstyrt med IPDS-, PDF-, PCL- og PS-lisenser og støtter LCDC datastrømmer. Høy grad av automatisering, valgfri rullemater og flere etterbehandlingsløsninger. Maskinen er utstyrt med Auto Density Control oppdager automatisk uregelmessigheter og fjerner dem før trykking.

Xerox Colour 8250 Poduction PrinterMaskinen vil være på markedet fra 1. juli i år, forteller Xerox.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Spesialeffekter hos Ricoh

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder

Når Sign, Print & Promotion – messen endelig er en realitet så stiller Ricoh med sine kreative trykkpresser og tilhørende softvare som vil pirre de fleste. Vi opplever nå ett marked i stor endring etter nedstengingen, trykkvolumer går ned så det å tilføre økt verdi til trykksakene kommer til å bli fokus i årene som kommer sier Eivind Karfjell, salgssjef hos Ricoh Norge Graphic Communications. 

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: