Ricoh med egne cloud-tjenester

PUBLISERT: 26 april 2013
OPPDATERT: 26 april

_Ricoh lanserer nå en cloud-basert ytelse, som skal gi trykkerier og andre grafiske bedrifter større muligheter til å påta seg større deler av kundens markedsføringsjobber.
–>Produktet heter Marcom Central og består av flere verktøy som gjør det mulig å lagre store mengder markedsmateriell i skyen, som gjøres tilgjengelig for kundene via nettet. Marcom Central inneholder verktøy til markedsføring, web-til-print, utskrift med variable data og interaktiv markedskommunikasjon i flere forskjellige mediekanaler.

– Ofte vil trykkeriene tilby mer enn trykk. Med Marcon Central blir det mulig å bli en samarbeidspartner, sier Tommy Segelberg, director PPBG, Ricoh Nordic Operations. Det blir mulig å kundetilpasse mail-utsendelser. Forskjellige deler av en kampanje kan tilpasses fra avdeling til avdeling og medarbeiderne kan redigere dokumentet i skyen og foreta endringer og bestille de trykksakene de skal bruke.

Produktet kan også integreres med andre programmer og arbeidsflyt fra tredjepartsleverandører. Det kan også lenkes til infrastruktursystemer hos kundene som for eksempel MIS ERP eller automatiserte markedsføringsystemer. Marcom Central-løsningen inkluderer også strategiske Ricoh-ytelser som Precision Marketing, Data Analytics og verktøy til målrettet interaktiv markedskommunikasjon og direct marketing samt Objectif Lune og DirectSmile.

Marcom Central anvender også programpakken Fusion Pro VDP. Pakken består av FusionPro VDP Creator – en løsning til print med variable data, FusionPro Producer Composition Engine – til cloud-basert VDP-bearbeiding i Marcom Central, FusionPro VDP Expression – til avansert bildejustering, FusionPro Links – til kundetilpasset URL:er, mikro-sites og kampanjespor. FusionPro VDP Creator har også program til integrering med for eksempel Adobe Acrobat og Indesign, slik at du enkelt kan lage VDP-mailer som kan lastes opp til skyen, slik at alle involverte parter har adgang til prosjektet via Marcom Central.

Les videre

Cloudlab vil hjelpe trykkeriene med netthandel

Tyske Cloudlab Solutions er en etablert leverandør av web-to-print løsninger innen både trykk og emballasje. Med den nye versjonen X3 tar selskapet i bruk KI når det gjelder blant annet design og prissetting.
Cloudlab-1024x683

Programvaresamarbeid for bedre flyt

ECO3 og eProductivity Software (ePS) har inngått et strategisk partnerskap med mål om å ta automatiseringen hos trykkeriene til neste nivå.
ECO3-ePS-1024x684

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Siste nytt

Handel på Drupa: RK Grafisk først i Norge med kjempemaskin fra MGI

RK Grafisk styrker sine muligheter til foredling med partiell lakk og varmfoliering ved å investere i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Handelen ble gjort på Drupa og installasjonen blir den første i Norge.
KM RK Grafisk

Stor skjærebordspesial: Bordene blir større og mer automatiske

Skjærebord finner veien inn i stadig flere grafiske bedrifter. Flatbed-skjæreteknologien rommer så mange muligheter for etterbehandling av spesielle medier, og effektiviteten og automatiseringen vokser raskt.
cut_02

Produktregn hos jubilerende Plockmatic

Plockmatic stiller med rekordmange nye produkter under årets Drupa. Ikke minst en ny generasjon av den trofaste Morgana DigiFold som har fått tillegg av Ultra.
Plockmatic-1-1024x683

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676