Fem nye fra Konica Minolta

bizhub_c554ebizhub_c554eKonica Minolta slipper fem nye MFP-er i Bizhub-serien – C224e, C284e, C364e, C454e och C554e. Noen av de nye funksjonene handler om hvordan panelene kan tilpasses for organisasjonen og bare vise de funksjonene som trengs.
Alle systempanelene har nå også fått multitouch-funksjoner som likner smarte mobilenheter eller lesebrett, og energiforbruket i hvileposisjon er kraftig redusert.

Den største modellen, Bizhub C554e, har en utskriftshastighet på 55 sider per minutt i A4 og 27 sider per minutt i A3. Dette gjelder både farger og sorthvitt. Maskinen klarer papirformater mellom A6-SRA3, egne formater samt banderollformat på opp til 1,2 meter. Maskinen har en ni-tommers pekeskjerm, med støtte for multi-touch.

– Brukervennlighet, smarte funksjoner, enestående økologisk yteevne og mulighet for å tilpasse kundenes behov gjør systemene ideelle med tanke på økt produktivitet, sier Niklas Nilsson, produktsjef for Office-system hos Konica Minolta Business Solutions i Sverige.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Spesialeffekter hos Ricoh

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder

Snart er det Sign, Print & Promotion – messe på X Meeting Point på Hellerudsletta utenfor Oslo. Hos Ricoh ser man frem til å endelig å møte kundene igjen etter pandemien. På standen er det tre maskiner som vil dele plassen. To av dem er fra storformatserien, mens den tredje er for printing.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: