Fem nye fra Konica Minolta

PUBLISERT: 3 mai 2013
OPPDATERT: 3 mai

bizhub_c554ebizhub_c554eKonica Minolta slipper fem nye MFP-er i Bizhub-serien – C224e, C284e, C364e, C454e och C554e. Noen av de nye funksjonene handler om hvordan panelene kan tilpasses for organisasjonen og bare vise de funksjonene som trengs.
Alle systempanelene har nå også fått multitouch-funksjoner som likner smarte mobilenheter eller lesebrett, og energiforbruket i hvileposisjon er kraftig redusert.

Den største modellen, Bizhub C554e, har en utskriftshastighet på 55 sider per minutt i A4 og 27 sider per minutt i A3. Dette gjelder både farger og sorthvitt. Maskinen klarer papirformater mellom A6-SRA3, egne formater samt banderollformat på opp til 1,2 meter. Maskinen har en ni-tommers pekeskjerm, med støtte for multi-touch.

– Brukervennlighet, smarte funksjoner, enestående økologisk yteevne og mulighet for å tilpasse kundenes behov gjør systemene ideelle med tanke på økt produktivitet, sier Niklas Nilsson, produktsjef for Office-system hos Konica Minolta Business Solutions i Sverige.

Les videre

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Xeikons Lion tar digitaltrykket videre

Xeikon har lansert Lion LX3000, en ny digital etikettpresse med et nytt kontrollsystem som gir høy produktivitet og etikettkvalitet med god ytelse.
Xeikonz

DTG-printer lanseres for myke trykk på sportstøy

Ricoh ønsker å fylle et hull i markedet med sin nye DTG-skriver for polyestertrykk.
rioch-dtg

Siste nytt

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Ny high-end foto- og plakatprinter fra Epson

Epson lanserer ny storformatskriver for det profesjonelle foto-, kunst- og plakatmarkedet.
Epson_P20500Series

Fujifilm viser deres styrkede B2-repertoar på Drupa

Sammen med en stor del av Fujifilms omfattende portefølje, vil et par nye B2-printere være utstilt på Fujifilms stand på Drupa, som er intet mindre end 2.420 m2 stor, hvilket noenlunde tilsvarer tre håndballbaner.
fujifilm-drupa

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12