God mai-helg!

Ukeslutt og nyhetsbrev. Mange spennende forelesere på Fespa i juni. Nå er det også klart at Coca Cola Services Saskia Goeteyn også kommer. Fespas eget Creative corner bør lokke til seg mange, både kreative og produksjonsfolk. Fespa vokser uke for uke og er nå tidenes største. Årets event for bransjen!

God helg og god lesning!
vennlig hilsen redaksjonen

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: