Web-to-print-ekspert til Skandinavia

PUBLISERT: 3 mai 2013
OPPDATERT: 3 mai

 For første gang kommer den internasjonalt anerkjente web-to-print-eksperten Bernd Zipper til Skandinavia, nærmere bestemt til Danmark, der han skal forelese både i Aarhus og København.

Tyske Bernd Zipper har arbeidet med web-to-print-løsninger til det europeiske markedet i årevis. Han har gjennomført noen av de grundigste markedsundersøkelsene som foreligger på området, og han har hjulpet mange grafiske bedrifter med å velge og implementere web-to-print.

På konferansen «New Business for Print», som arrangeres i Aarhus 28. mai og København 29. mai, vil Bernd Zipper snakke om hvilke strategiske overveielser som skal danne grunnelaget for å investere i web-to-print: Hvor ligger fortjenesten og hvordan skal vi utnytte den? Hvilke kunder bør du henvende deg til, og med hvilke produkter? Etter Bernd Zippers mening handler det om være eller ikke-være, hvorvidt man har en velfungerende web-adgang. «New Business for Print» er derfor den konferansen du må delta på, dersom du nettopp har skaffet en web-to-print-løsning eller om du befinner deg i tenkeboksen.

For mer informasjon: www.meditacademy.dk/web-to-printZipper_screen

Les videre

Fujifilm viser sin nye tørrtonerpresse

Fujifilm skal vise sin nye tonerpresse i Europa for første gang i starten av 2024. Revoria Press GC12500 er en digitalpresse som anvender tørrtonerteknologi.
Revoria_GC12500_III_R

Nye muligheter når Fespa vender tilbake til Amsterdam

Så sent som i oktober 2021 ble Fespa Global Print Expo avholdt i Amsterdam. Denne våren gjør messen comeback i byen og på RAI Messesenter.
fespa_amsterdam

UV-printing i fokus under innovasjonsdager

I slutten av oktober inviterer Mimaki til sitt digitale arrangement Global Innovation Days. De neste seks månedene vil selskapet også invitere til lokale fysiske arrangementer under det nye konseptet Application Days.
Mimaki-Global-Innovation-1600-1024x683

Xerox trekker seg fra DRUPA

DRUPA er snart bare et halvt år unna. Det er allerede mulig å se hvem som har booket hvilke stands. Men Xerox, som hadde bestilt stand, har forsvunnet fra det interaktive kartet.
drupa_flags-1

Siste nytt

"Liker ikke tanken på å avvikle"

Per Rune Guldbrandsen har drevet Kopi Partner i Sandefjord i 25 år. På grunn av alder og ønske om latere dager har han forsøkt å selge sin virksomhet uten hell – til tross for stabile omsetningstall.
Kopipartner

Brand Factory Printhouse begjærer seg konkurs

Brand Factory har hatt store økonomiske problemer de siste årene og har vært gjennom en rekonstruksjon. Nå melder selskapet at det begjærer seg konkurs for forretningsområdet Printhouse. De lønnsomme forretningsområdene Signs & Graphics Sverige og Norge samt Logistikk vil fortsatt drives.
Jakob-1_1600-1024x680

De legger listen for automatisert avisproduksjon

ECO3 ønsker å ta automatiseringen av avisproduksjonen til neste nivå med den nye versjonen av arbeidsflytløsningen Arkitex. Nye funksjoner gjør at tredjepartssystemer kan integreres bedre i programmet.
Arkitex-1024x683

De ønsker å være best i Norge på profilprodukter

Trykkeri.no gjør en satsing på profilartikler og har satt seg et høyt mål: å bli Norges største profilkjede. Ved å samarbeide skal medlemsbedriftene kunne tilby både bedre priser og vilkår enn konkurrentene.
Trykkeri