Web-to-print-ekspert til Skandinavia

 For første gang kommer den internasjonalt anerkjente web-to-print-eksperten Bernd Zipper til Skandinavia, nærmere bestemt til Danmark, der han skal forelese både i Aarhus og København.

Tyske Bernd Zipper har arbeidet med web-to-print-løsninger til det europeiske markedet i årevis. Han har gjennomført noen av de grundigste markedsundersøkelsene som foreligger på området, og han har hjulpet mange grafiske bedrifter med å velge og implementere web-to-print.

På konferansen «New Business for Print», som arrangeres i Aarhus 28. mai og København 29. mai, vil Bernd Zipper snakke om hvilke strategiske overveielser som skal danne grunnelaget for å investere i web-to-print: Hvor ligger fortjenesten og hvordan skal vi utnytte den? Hvilke kunder bør du henvende deg til, og med hvilke produkter? Etter Bernd Zippers mening handler det om være eller ikke-være, hvorvidt man har en velfungerende web-adgang. «New Business for Print» er derfor den konferansen du må delta på, dersom du nettopp har skaffet en web-to-print-løsning eller om du befinner deg i tenkeboksen.

For mer informasjon: www.meditacademy.dk/web-to-printZipper_screen

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: