Web-to-print-ekspert til Skandinavia

 For første gang kommer den internasjonalt anerkjente web-to-print-eksperten Bernd Zipper til Skandinavia, nærmere bestemt til Danmark, der han skal forelese både i Aarhus og København.

Tyske Bernd Zipper har arbeidet med web-to-print-løsninger til det europeiske markedet i årevis. Han har gjennomført noen av de grundigste markedsundersøkelsene som foreligger på området, og han har hjulpet mange grafiske bedrifter med å velge og implementere web-to-print.

På konferansen «New Business for Print», som arrangeres i Aarhus 28. mai og København 29. mai, vil Bernd Zipper snakke om hvilke strategiske overveielser som skal danne grunnelaget for å investere i web-to-print: Hvor ligger fortjenesten og hvordan skal vi utnytte den? Hvilke kunder bør du henvende deg til, og med hvilke produkter? Etter Bernd Zippers mening handler det om være eller ikke-være, hvorvidt man har en velfungerende web-adgang. «New Business for Print» er derfor den konferansen du må delta på, dersom du nettopp har skaffet en web-to-print-løsning eller om du befinner deg i tenkeboksen.

For mer informasjon: www.meditacademy.dk/web-to-printZipper_screen

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *