Her kommer nyhetene, fortsatt god helg!

Et lite nyhetsbrev på en svært «inneklemt» fredag. Nye printermuligheter, spennende visittkortløsninger og ikke minst bil-innpakking står på ukens nyhetsmeny.

Å foliere biler har lenge vært en velbrukt reklamefunksjon. Men for den som gjerne vil beskytte en ny bil, er foliering smart. Underfolien er bilen helt som ny, mange år etter. Det kan derfor være mer lønnsomt å foliere bilen enn å la det være. Og tenk så mange spennende folieringsmuligheter, farger og varianter det nå er mulig å få, for ikke å nevne alle mulighetene man nå har til å få et eget design. Vi har antakelig bare sett begynnelsen …

God helg!

redaksjonen

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: