Lett produksjon i høy kvalitet

PUBLISERT: 10 mai 2013
OPPDATERT: 10 mai

Ricohs serie med produksjonsprintere har fått to nye medlemmer: Pro™ C5110S og Pro™ C5100S. De er spesielt velegnede til inhouse-trykkerier eller digitaltrykkerier med behov for god printkvalitet og funksjonalitet. Printhastighetene er på opp til 80 sider i minuttet (Pro C5110S) og 65 sider i minuttet (Pro C5100S) og maksinene egner seg godt til produksjon av markedsmateriell, vanlige trykksaker eller direct mail. Begge modellene benytter en nyutviklet toner og kan håndtere et stort utvalg papirtyper. Begge har et kompakt format som gjør det enkelt å plassere dem i små lokaler.

– Med disse to enhetene i tillegg til dem vi allerede har kan Ricoh nå tilby en fleksibel, driftsikker og prisvennlig løsning til kunder som driver lett produksjon men som ønsker å levere profesjonelle trykksaker hver gang,  skriver Ricoh i en pressemelding.

Ricohs nyutviklede toner til Pro C5110S og Pro C5100S har 10 prosent større fargerom. Tonerens fusertemperatur er dessuten lavere, noe som oppfyller Ricohs langsiktige mål om å redusere produktenes miljøpåvirkning så mye som mulig, samtidig med at det gir raskere oppvarmingstid.RicohPro-C51100S_1-screen

Les videre

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Xeikons Lion tar digitaltrykket videre

Xeikon har lansert Lion LX3000, en ny digital etikettpresse med et nytt kontrollsystem som gir høy produktivitet og etikettkvalitet med god ytelse.
Xeikonz

DTG-printer lanseres for myke trykk på sportstøy

Ricoh ønsker å fylle et hull i markedet med sin nye DTG-skriver for polyestertrykk.
rioch-dtg

Siste nytt

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Ny high-end foto- og plakatprinter fra Epson

Epson lanserer ny storformatskriver for det profesjonelle foto-, kunst- og plakatmarkedet.
Epson_P20500Series

Fujifilm viser deres styrkede B2-repertoar på Drupa

Sammen med en stor del av Fujifilms omfattende portefølje, vil et par nye B2-printere være utstilt på Fujifilms stand på Drupa, som er intet mindre end 2.420 m2 stor, hvilket noenlunde tilsvarer tre håndballbaner.
fujifilm-drupa

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12