Mange vil ha skjærebord

Effektivitet har lenge vært et stort tema innenfor storformatproduksjon, mens hastighet og kvalitet naturlig nok betyr mer og mer. ValueJet 1638, som ble vist på NIZE Equipment-standen på Sign & Print i Danmark nylig, fikk defor mye oppmerksomhet. Den kjører 20-30 kvm i timen og benytter bulk-ink, som betyr at blekket er billigere.
Men høy hastighed og god kvalitet på printerne er i ferd med å bli standard. Derfor blir ferdiggjøringsmulighetene stadig viktigere, blant annet fordi det er der flaskehalsene lett kan oppstå. På Sign & Print ble det derfor mye oppmerksomhet rundt skjærebordene. Folk vil ha hastighet, men også fleksibilitet og flere muligheter.
Hos CC&CO var det store skjærebordet Kongsberg XN24 med et arbeidsareal på168 x 320 cm, en absolut publikum-magnet. Bordet er utstyrt med bl.a. Kongsbergs største 3kW, vannkjølt freser og flere forskjellige knivhoder.Kongsberg

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Spesialeffekter hos Ricoh

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder

Snart er det Sign, Print & Promotion – messe på X Meeting Point på Hellerudsletta utenfor Oslo. Hos Ricoh ser man frem til å endelig å møte kundene igjen etter pandemien. På standen er det tre maskiner som vil dele plassen. To av dem er fra storformatserien, mens den tredje er for printing.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: