Kinesisk bibelproduksjon

PUBLISERT: 24 mai 2013
OPPDATERT: 24 mai

Bible-600x4001Kina er til manges overraskelse blitt et av verdens største markeder for trykking av bibler. Selv er jo landet tuftet på kommunistisk (men også til dels buddhistisk) ideologi, men de trykker likevel mengder av kristne bibler. Produksjonen skjer hos landets  eneste offisielle produsent – Amity Printing i Nanjing. I fjor kunne bedriften feire at de totalt hadde produsert 100 millioner bibler, sto det å lese i det amerikanske tidsskriftet «Christian Today». I mars i år skrev britiske The Economist om Amity Printing, som siden 2008 har drevet en stadig voksende bibelfabrikk i Nanjing utenfor Shanghai som har økt produksjonen for å klare å forsyne Kinas voksende andel kristne med bibler (5 prosent av kineserne er kristne). Amity benytter mange forskjellige metoder i innbindingen blant annet den lokale metoden med bambusrør.

Les videre

Hatlehols Grafiske tok over Unitrykk

Nytt fra Sunnmøre: Hatlehols Grafiske AS tok over Unitrykk AS fra 1. juni.
102646849

Canon presenterer ny inkjetpresse og samarbeid med Heidelberg

Canon hadde noen overraskelser i ermet da de sparket i gang Drupa med en pressekonferanse, og Sign&Print var selvsagt på plass. Det var flere nyheter som ikke er nevnt tidligere.
canon_drupa_01

HP og Canva vil demokratisere design og printing

HP annonserte i dag et strategisk flerårig globalt partnerskap med Canva, en plattform for visuell kommunikasjon. Samarbeidet har som mål å gi millioner av Canva-brukere over hele verden muligheten til å enkelt designe online, lage visuelt innhold og printe lokalt.
hp-canva

Horizon snur arket med tre nye samarbeid

Etterbehandlingsleverandør Horizon skriver nye kapitler med tre ferske samarbeid. Nå kan de hjelpe trykkeriene fra trykk til ferdig bok i både mykt og hardt omslag.
HID_03-1

Siste nytt

Handel på Drupa: RK Grafisk først i Norge med kjempemaskin fra MGI

RK Grafisk styrker sine muligheter til foredling med partiell lakk og varmfoliering ved å investere i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Handelen ble gjort på Drupa og installasjonen blir den første i Norge.
KM RK Grafisk

Stor skjærebordspesial: Bordene blir større og mer automatiske

Skjærebord finner veien inn i stadig flere grafiske bedrifter. Flatbed-skjæreteknologien rommer så mange muligheter for etterbehandling av spesielle medier, og effektiviteten og automatiseringen vokser raskt.
cut_02

Produktregn hos jubilerende Plockmatic

Plockmatic stiller med rekordmange nye produkter under årets Drupa. Ikke minst en ny generasjon av den trofaste Morgana DigiFold som har fått tillegg av Ultra.
Plockmatic-1-1024x683

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676