Ny teknologi tar ujevne materialer

Xeikon har utviklet en ny fuserteknologi til sin Xeikon 3000-serie som skal gjøre det mulig å trykke på ujevne materialer i høyeste produksjonshastighet.

Teknologien består av en fuservalse som Xeikon har kalt Alpine. Det ytterste laget på valsen er fleksibelt og dette skal gi god trykkvalitet på ujevne materialet som resirkulert kartong. Teknologien er først og fremst beregnet for emballasjeapplikasjoner.

Alpine er en del av Xeikons Folding Carton Suite. Fra og med juni i år vil den tilbys som ekstra-utstyr for de to 3000-maskinene som har en bredde på 508 millimeter. Alpine kan bestilles med nye maskiner eller monteres i eksisterende installasjoner.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *