Landets største printshop

PUBLISERT: 31 mai 2013
OPPDATERT: 31 mai

Service Point Norway som det spanske eierselskapet heter, er bedre kjent her på berget som Allkopi. Tidligere i denne uken lanserte Allkopi Norges største print-shop online (www.allprinting.no) for alle typer kort. Online-tilbudet lar sluttbrukerne velge mellom 25.000 ulike maler og motiver til å personalisere gratulasjonskort, invitasjoner, takkekort og mange andre typer hilsener. Levering skal skje på 48 timer og Allkopi har 21 butikker som markedsfører tilbudet. Online-butikken er dermed en betydelig satsing fra Servie Point Allkopi på et bredere og mer variert marked. Nettsiden har allrede fått bestillinger for 85.000 euro.
– Satsingen er et pilotprogram for oss, sier Carl Peter Clampit, markedssjef. – Vi ønsker å utnytte produksjonsbasen vår for å nå nye vekstmarkeder, og skal vi det må vi bruke online-kanalen.
I butikkene får kundene se hvordan onlinetilbudet fungerer, og de får både rabatter og gratis-tilbud i starten for å oppmuntre dem til å ta tilbudet i bruk og bli mer fortrolige med å handle også postkort online.
Personalisering står helt sentralt i utviklingen av nye trykte produkter, fordi det gir kundene mulighet til å involvere seg på en kreativ og interaktiv måte.
Også businessmarkedet tar for seg av onlinetilbudet og personaliserer menyer, invitasjoner og andre markedsføringsprodukter, forteller Clampit. allprinting_baja

Les videre

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

Scandinavian Print Group ekspanderer ytterligere

Scandinavian Print Group (SPG) med hovedkontor i Skarpnäck utenfor Stockholm kjøper danske Step Print Power.
Esben_Mols_Kabell

Hatlehols Grafiske tok over Unitrykk

Nytt fra Sunnmøre: Hatlehols Grafiske AS tok over Unitrykk AS fra 1. juni.
102646849

Canon presenterer ny inkjetpresse og samarbeid med Heidelberg

Canon hadde noen overraskelser i ermet da de sparket i gang Drupa med en pressekonferanse, og Sign&Print var selvsagt på plass. Det var flere nyheter som ikke er nevnt tidligere.
canon_drupa_01

Siste nytt

Satser på eskeproduksjon i små serier

Stavangerbaserte Norengros Kjosavik ser en økt etterspørsel etter esker med trykk i mindre serier. Derfor har de investert i en HP Latex R2000.
norengros-Hjalmar

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1