Lær mer om print i 3 dimensjoner

Den 19 september arrangerer AGI-selskapet 3dp.se årets konferanse om 3d-print og additive produksjonsteknologier – AM-Dagen, på Kistamässan i Stockholm.

Her kan du en hel dag høre de fremste ekspertene fortelle om additiv produksjon i metall og plast. Det vil også være flere maskiner tilstede, så du får også en mulighet til å teste ting selv.

Halvparten alle nye maskiner går nå inn i de produserende bedriftene og brukes i utvikling og produksjon. Priser på mange maskiner er halvert på ett år og flere nye materialer presenteres ukentlig.

Dette tas epp på konferansen. Du får også konkrete eksempler på under AM-Dagen på Kistamässan i Stockholm, 19. september.

Utviklingen av de additive teknikkene handler både om korte serier og skreddersydd enkelt-produksjon, men også å produsere komplekse form- og støpeverktøy som tradisjonell teknologi ikke kan levere. Det som muliggjør denne utviklingen er innovasjon innenfor utstyr og materiale.

Keynote-taler er Phil Reeves fra det britiske analyseselskap Econolyst. Phil forklarer fremveksten av AM-teknologien og hvilke krefter som driver teknologien og forretningen.

På metallsiden kommer Arcam og forteller om hvordan deres EBM-teknologi brukes med suksess av flere store selskaper, blant annet som GE Aviation som produserer flydeler.

3dp.se har også invitert Dr Klas Boivie fra SINTEF, som har fordypet seg i produksjonsteknologier og metallpulver for additiv produksjon av metalldeler.

På plastsiden kommer to av Sveriges fremste servicebyråer for prototyper og kortserieproduksjon – Acron Formservice og Prototal. Begge vil presentere kundecaser knyttet til funksjonsprototyper, enkelt-produksjon og kortserieproduksjon.

Meld deg på her: http://3dp.se/am-dagen/am_dagen_editorial

 

 

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: