Lær mer om print i 3 dimensjoner

PUBLISERT: 7 juni 2013
OPPDATERT: 7 juni

Den 19 september arrangerer AGI-selskapet 3dp.se årets konferanse om 3d-print og additive produksjonsteknologier – AM-Dagen, på Kistamässan i Stockholm.

Her kan du en hel dag høre de fremste ekspertene fortelle om additiv produksjon i metall og plast. Det vil også være flere maskiner tilstede, så du får også en mulighet til å teste ting selv.

Halvparten alle nye maskiner går nå inn i de produserende bedriftene og brukes i utvikling og produksjon. Priser på mange maskiner er halvert på ett år og flere nye materialer presenteres ukentlig.

Dette tas epp på konferansen. Du får også konkrete eksempler på under AM-Dagen på Kistamässan i Stockholm, 19. september.

Utviklingen av de additive teknikkene handler både om korte serier og skreddersydd enkelt-produksjon, men også å produsere komplekse form- og støpeverktøy som tradisjonell teknologi ikke kan levere. Det som muliggjør denne utviklingen er innovasjon innenfor utstyr og materiale.

Keynote-taler er Phil Reeves fra det britiske analyseselskap Econolyst. Phil forklarer fremveksten av AM-teknologien og hvilke krefter som driver teknologien og forretningen.

På metallsiden kommer Arcam og forteller om hvordan deres EBM-teknologi brukes med suksess av flere store selskaper, blant annet som GE Aviation som produserer flydeler.

3dp.se har også invitert Dr Klas Boivie fra SINTEF, som har fordypet seg i produksjonsteknologier og metallpulver for additiv produksjon av metalldeler.

På plastsiden kommer to av Sveriges fremste servicebyråer for prototyper og kortserieproduksjon – Acron Formservice og Prototal. Begge vil presentere kundecaser knyttet til funksjonsprototyper, enkelt-produksjon og kortserieproduksjon.

Meld deg på her: http://3dp.se/am-dagen/am_dagen_editorial

 

 

Les videre

Swissqprint viser hele produktlinjen

Det har rent mye vann under bruene siden Drupa sist ble arrangert for åtte år siden. Swissqprint, som har sitt hovedkontor på vestsiden av Rhinen i Sveits, vil vise innovasjonene som de har utviklet i løpet av disse årene på årets messe.
swissqprint-fespa

Verdenspremiere på Drupa for Xeikons nye etikettpresse

Xeikon skal ha verdenspremiere på Drupa 2024. Det er en etikettpresse som trykker med en ny, egenutviklet blekkserie.
Untitled Design - 1

Seksten foredlingsmuligheter i en maskin

Scodix utvikler sin dekorasjonsteknologi og kan nå tilby seksten forskjellige dekorasjonsmuligheter i en og samme maskin. På Drupa kan du se på denne teknologien på bedriftens stand.
scodixx

HP kommer til Drupa med tre nøkkelord

Nøkkelordene for HP hos Drupa er automatisering, integrering og bærekraft, ord som de skal adressere gjennom tre teknologier.
drupa24_hpx

Siste nytt

Fagtrykk Idé kjøper aksjene i ISAS Reklame

Fagtrykk Idé as har kjøpt alle aksjene tilhørende ISAS Reklame i Tromsø, og styrker med det posisjonen i Ishavsbyen.
fagtrykk_isas

Mer støtte til fysiske bøker

Regjeringen har tydeligvis sett signalene fra forskjellige undersøkelser og skal nå satse mer på fysiske lærebøker i skolen. De har bevilget 300 millioner kroner som er øremerket dette formålet.
books-5937716_1280

30-årsjubilanten investerer i fremtiden: "Mitt livsverk"

Med lokaler midt i Oslo sentrum er digitaltrykkeriet In-Trykk tett på mange store bedrifter som trenger trykketjenester.
– Jeg har blitt litt av en hustrykker for bedriftene på gata, sier eier Yalcin Ucarli.
IN Konica

Åpent hus med tema "foliering av kjøretøy"

Torsdag 20. juni inviterer Spandex til åpent hus i Larvik. Foliering av kjøretøy er tema for dagen og det blir demonstrasjon av foliering og nye produkter.
Spandex folie