Lær mer om print i 3 dimensjoner

Den 19 september arrangerer AGI-selskapet 3dp.se årets konferanse om 3d-print og additive produksjonsteknologier – AM-Dagen, på Kistamässan i Stockholm.

Her kan du en hel dag høre de fremste ekspertene fortelle om additiv produksjon i metall og plast. Det vil også være flere maskiner tilstede, så du får også en mulighet til å teste ting selv.

Halvparten alle nye maskiner går nå inn i de produserende bedriftene og brukes i utvikling og produksjon. Priser på mange maskiner er halvert på ett år og flere nye materialer presenteres ukentlig.

Dette tas epp på konferansen. Du får også konkrete eksempler på under AM-Dagen på Kistamässan i Stockholm, 19. september.

Utviklingen av de additive teknikkene handler både om korte serier og skreddersydd enkelt-produksjon, men også å produsere komplekse form- og støpeverktøy som tradisjonell teknologi ikke kan levere. Det som muliggjør denne utviklingen er innovasjon innenfor utstyr og materiale.

Keynote-taler er Phil Reeves fra det britiske analyseselskap Econolyst. Phil forklarer fremveksten av AM-teknologien og hvilke krefter som driver teknologien og forretningen.

På metallsiden kommer Arcam og forteller om hvordan deres EBM-teknologi brukes med suksess av flere store selskaper, blant annet som GE Aviation som produserer flydeler.

3dp.se har også invitert Dr Klas Boivie fra SINTEF, som har fordypet seg i produksjonsteknologier og metallpulver for additiv produksjon av metalldeler.

På plastsiden kommer to av Sveriges fremste servicebyråer for prototyper og kortserieproduksjon – Acron Formservice og Prototal. Begge vil presentere kundecaser knyttet til funksjonsprototyper, enkelt-produksjon og kortserieproduksjon.

Meld deg på her: http://3dp.se/am-dagen/am_dagen_editorial

 

 

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Canon har fokus på Colorado med UVgel på Sign, Print & Promotion

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

På årets Sign, Print & Promotion-messe på X Meeting Point, Hellerudsletta 20-21. oktober har Canon på sin stand valgt å vise frem storformatprinteren Colorado, som med sin unike UVgel-teknologi åpner for mer enn 30 nye markedsområder, ifølge produsenten.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: