Ny leder hos Opplæringssenteret

Willy Jordet har tiltrådt en nyopprettet stilling som daglig leder for Opplæringssenteret for visuell kommunikasjon og datterselskapet Medievikar AS. Han etterfølger Terje Overgård, som etter 7 år som daglig leder

Willy Jordet er nylig tiltrådt som leder av Opplæringssenteret for visuell kommunikasjon.

Willy Jordet er nylig tiltrådt som leder av Opplæringssenteret for visuell kommunikasjon.

har sagt opp sin stilling ved fylte 62 år.

Jordet er utdannet siviløkonom og cand. polit. og har lang fartstid som operativ leder i grafisk bransje, forlag og som tillitsvalgt/ansatt i den grafiske arbeids- og bransjeorganisasjonen VISKOM. I tillegg har han lang erfaring fra markedsanalyse, styrearbeid, bedriftsrådgivning og rekruttering.

Jordet har sittet i styret til Medievikar AS siden 2009 og som leder fra 2012.

Gjennom styreverv og ulike konsulentoppdrag for Opplæringssenteret og Medievikar AS er Willy Jordet godt kjent med begge virksomhetene og forventes å bidra til en positiv utvikling av disse i nært samarbeid med de ansatte og medlemmer i de respektive styrene.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Spesialeffekter hos Ricoh

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder

Når Sign, Print & Promotion – messen endelig er en realitet så stiller Ricoh med sine kreative trykkpresser og tilhørende softvare som vil pirre de fleste. Vi opplever nå ett marked i stor endring etter nedstengingen, trykkvolumer går ned så det å tilføre økt verdi til trykksakene kommer til å bli fokus i årene som kommer sier Eivind Karfjell, salgssjef hos Ricoh Norge Graphic Communications. 

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: