EDP-Pris til bizhub

PUBLISERT: 1 juli 2013
OPPDATERT: 1 juli

Konica Minolta har tatt hjem en pris fra EDP, en allianse bestående av Europas ledende fagtidsskrifter innenfor digitaltrykk. Bizhub PRESS 1250-serien, inkludert bizhub PRESS 1250/1250, bizhub PRESS 1052 og bizhub PRO 1052, vant i kategorien «Beste produksjonsskriver for arkprinter – stort volum» 2013.
bizhub PRESS 1250 WEB location picture 149401_300dpi– Vi er stolt av at vårt arbeid for kundene blir anerkjent internasjonalt. Vi vant EDP Award i både 2009 og 2011, og er selvfølgelig glade over at vi også i år imponerte juryen, sier Ines Wennemann, Product Manager Monochrome, Production Printing Division, Konica Minolta Business Solutions Europe. De nominerte til en EDP Award nomineres av en fagkomité bestående av eksperter innenfor digitalt trykk, journalister samt tekniske konsulenter og representanter for bransjen. – Dette betyr mye for oss. Spesielt fordi det også er bransjefolk involvert i utnevnelsen,» sier Wennemann.

Les videre

Handel på Drupa: RK Grafisk først i Norge med kjempemaskin fra MGI

RK Grafisk styrker sine muligheter til foredling med partiell lakk og varmfoliering ved å investere i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Handelen ble gjort på Drupa og installasjonen blir den første i Norge.
KM RK Grafisk

Stor skjærebordspesial: Bordene blir større og mer automatiske

Skjærebord finner veien inn i stadig flere grafiske bedrifter. Flatbed-skjæreteknologien rommer så mange muligheter for etterbehandling av spesielle medier, og effektiviteten og automatiseringen vokser raskt.
cut_02

Produktregn hos jubilerende Plockmatic

Plockmatic stiller med rekordmange nye produkter under årets Drupa. Ikke minst en ny generasjon av den trofaste Morgana DigiFold som har fått tillegg av Ultra.
Plockmatic-1-1024x683

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676

Siste nytt

Handel på Drupa: RK Grafisk først i Norge med kjempemaskin fra MGI

RK Grafisk styrker sine muligheter til foredling med partiell lakk og varmfoliering ved å investere i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Handelen ble gjort på Drupa og installasjonen blir den første i Norge.
KM RK Grafisk

Stor skjærebordspesial: Bordene blir større og mer automatiske

Skjærebord finner veien inn i stadig flere grafiske bedrifter. Flatbed-skjæreteknologien rommer så mange muligheter for etterbehandling av spesielle medier, og effektiviteten og automatiseringen vokser raskt.
cut_02

Produktregn hos jubilerende Plockmatic

Plockmatic stiller med rekordmange nye produkter under årets Drupa. Ikke minst en ny generasjon av den trofaste Morgana DigiFold som har fått tillegg av Ultra.
Plockmatic-1-1024x683

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676