EDP-Pris til bizhub

Konica Minolta har tatt hjem en pris fra EDP, en allianse bestående av Europas ledende fagtidsskrifter innenfor digitaltrykk. Bizhub PRESS 1250-serien, inkludert bizhub PRESS 1250/1250, bizhub PRESS 1052 og bizhub PRO 1052, vant i kategorien «Beste produksjonsskriver for arkprinter – stort volum» 2013.
bizhub PRESS 1250 WEB location picture 149401_300dpi– Vi er stolt av at vårt arbeid for kundene blir anerkjent internasjonalt. Vi vant EDP Award i både 2009 og 2011, og er selvfølgelig glade over at vi også i år imponerte juryen, sier Ines Wennemann, Product Manager Monochrome, Production Printing Division, Konica Minolta Business Solutions Europe. De nominerte til en EDP Award nomineres av en fagkomité bestående av eksperter innenfor digitalt trykk, journalister samt tekniske konsulenter og representanter for bransjen. – Dette betyr mye for oss. Spesielt fordi det også er bransjefolk involvert i utnevnelsen,» sier Wennemann.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *