EDP-Pris til bizhub

Konica Minolta har tatt hjem en pris fra EDP, en allianse bestående av Europas ledende fagtidsskrifter innenfor digitaltrykk. Bizhub PRESS 1250-serien, inkludert bizhub PRESS 1250/1250, bizhub PRESS 1052 og bizhub PRO 1052, vant i kategorien «Beste produksjonsskriver for arkprinter – stort volum» 2013.
bizhub PRESS 1250 WEB location picture 149401_300dpi– Vi er stolt av at vårt arbeid for kundene blir anerkjent internasjonalt. Vi vant EDP Award i både 2009 og 2011, og er selvfølgelig glade over at vi også i år imponerte juryen, sier Ines Wennemann, Product Manager Monochrome, Production Printing Division, Konica Minolta Business Solutions Europe. De nominerte til en EDP Award nomineres av en fagkomité bestående av eksperter innenfor digitalt trykk, journalister samt tekniske konsulenter og representanter for bransjen. – Dette betyr mye for oss. Spesielt fordi det også er bransjefolk involvert i utnevnelsen,» sier Wennemann.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: