Raskere bredformat

Xerox nye bredformatmaskin Wide Format IJP 2000 hevdes å kunne trykke førti ganger raskere enn sammenlignbare maskiner.
IJP 2000 er spesielt egnet til å trykke skilt, plakater, og bannere.
– The IJP 2000 bryter en hastighetsbarriere, og gir brukerne et betydelig konkurransefortrinn. Bredformattrykking medfører gjerne nedsatt produksjonshastighet. Det har vi nå løst, sier Dustin Graupman, konserndirektør for Xerox Inkjet Business.

Maskinen hevdes å kunne fullføre jobber opp til 40 ganger raskere enn sammenliknbare systemer – opp til 420 kvadratmeter per time med 1600X1600 dpi. Skilt med høy fargekvalitet kan trykkes på fem sekunder, ni meter bannere på et minutt og 200 trykk på 20 minutter, i følge Xerox.
Papiret beveger seg under fem trykkhoder samtidig, som skal gi færre bevegelige deler og mindre vedlikehold.

Maskinen kan trykke på mange ulike kvaliteter fra standard og bestrøket papir til bannere, photo gloss, satin og film med baklys.

IJP 2000 blir vist frem på FESPA, 25. til 29 juni i London på Xeroxstand Q39N og ved PRINT 13, 8. til 12 september i Chicago.

XeroxWide Format IJP 2000Xerox Wide Format IJP 2000 kan bestilles fra juli.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Spesialeffekter hos Ricoh

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder

Når Sign, Print & Promotion – messen endelig er en realitet så stiller Ricoh med sine kreative trykkpresser og tilhørende softvare som vil pirre de fleste. Vi opplever nå ett marked i stor endring etter nedstengingen, trykkvolumer går ned så det å tilføre økt verdi til trykksakene kommer til å bli fokus i årene som kommer sier Eivind Karfjell, salgssjef hos Ricoh Norge Graphic Communications. 

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: