Publisering og salg av egne bøker

«Boken min» gir forfattere, bloggere og alle andre skribenter muligheten til å publisere og selge sine egne bøker. Bøkene produseres og leveres av Wilhelm Berges Trykkeri AS her i Norge. Boken min er et alternativ til dagens etablerte bransje og er helt nytt her i Norge.

Enkelt og kostnadsfritt
Det er helt kostnadsfritt å publisere bøker på bokenmin.no. Man kan enkelt sette opp hvordan boken skal se ut ved hjelp av forskjellige veivisere. Det er en veiviser for de som har en ferdigskrevet bok, og det er andre veivisere for de som har tenkt å sette i gang. Andre veivisere inkluderer kokebok, årbok, fotobok og slektsbok.

Det er også enkelt å regne ut pris ved hjelp av priskalkulatoren. Forfatteren velger selv hvor mye royalties han eventuelt ønsker på boken.

Internasjonal satsing
Bokenmin.no er en portal til det internasjonale shopmybook-konseptet, noe som gjør at boken din kan bli solgt i hele verden om det er ønskelig.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Spesialeffekter hos Ricoh

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder

Snart er det Sign, Print & Promotion – messe på X Meeting Point på Hellerudsletta utenfor Oslo. Hos Ricoh ser man frem til å endelig å møte kundene igjen etter pandemien. På standen er det tre maskiner som vil dele plassen. To av dem er fra storformatserien, mens den tredje er for printing.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: