Xerox lanserer nye plattformer for arbeidsflyt

For å øke automatiseringen bygger Xerox videre på sin portefølje av arbeidsflytløsninger. Nå lanseres plattformen Xerox FreeFlow Core som er tilpasset alle typer produksjonsmiljøer.

FreeFlow Core er en modulbasert og skalerbar plattform bygget på en webbasert arkitektur. Plattformen gir fleksibilitet og muligheten til å produsere komplekse trykkjobber gjennom et intuitivt brukergrensesnitt som kan koples til eksisterende systemer.

• Web-to-print – med XMPie StoreFlow kan brukerne opprette og administrere nettbutikker og portaler for markedsføring, og dermed kostnadseffektivt skalere sin virksomhet via internett.

• Automatisert etterbehandling – med Xerox IntegratedPLUS Finishing Solution kan applikasjoner som innbundne bøker, hefter, kataloger og gratulasjonskort produseres effektivt med automatisering av fortrykk, trykk og etterbehandling.

• Øke digital publisering – nye FreeFlow Digital Publisher, som er utviklet i samarbeid med GTxcel, lar brukerne produsere elektroniske versjoner av trykte kampanjer som kan inneholde video eller lyd, samt kartlegge leserne gjennom innebygde analyseverktøy.

I tillegg til FreeFlow Core presenterer Xerox ytterligere to løsninger for arbetsflyten:

• Xerox IntegratedPLUS Automated Colour Management – gir automatisert og webbasert fargehåndteringskontroll for en eller flere lokasjoner. Verktøyet garanterer jevne og eksakte farger gjennom hele produksjonsprosessen.

• Xerox FreeFlow VI Suite Version 12 – muliggjør konstruksjon og montering av komplekse jobber ved trykkpressen. Med disse oppgraderte verktøyene kan brukerne lage XML-kampanjer, strekkoder, skrive ut direkte fra SAP-applikasjoner og generere papirkopier og PDF-filer for elektronisk distribusjon i ett eneste trinn.

Samtlige løsninger oppgis å være tilgjengelige fra oktober 2013. FreeFlow Digital Publisher oppgis å bli tilgjengelig i løpet av andre kvartal 2014.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *