Sammenslåing: Haslum Grafisk og Jans Trykkeri

Haslum Grafisk på Rud og Jans Trykkeri på Hvalstad slår seg sammen.

KLH_presse

Haslum Grafisk, som i år feirer 60-års jubileum, er allerede før fusjonen det største trykkeri mellom Oslo og Drammen. Selskapet er kanskje mest kjent for produksjon av turistpublikasjoner, som postkort, kalendere, turistbøker. I dag dekker produktsammensetningen både brosjyrer, plakater, bøker og det meste av større publikasjoner, ikke minst julekort og annet med spesialeffekter.

Jans Trykkeri, som i år feirer 40-års jubileum, produserer svært mye merkantile trykksaker for regionen, både for privat og offentlig sektor, samt brosjyrer, kataloger og andre markedstrykksaker. Jans Trykkeri er det eneste offset-trykkeri i Asker og dekker denne regionen på en utmerket måte.

Begge selskaper er miljøsertifisert med Svanemerke.

Fusjonsavtalen er undertegnet og selskapene vil flytte sammen i Haslum Grafisks lokaler på Rud. Flytting starter 17. desember i år og alt vil være samlet 2. januar 2014.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Spesialeffekter hos Ricoh

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder

Snart er det Sign, Print & Promotion – messe på X Meeting Point på Hellerudsletta utenfor Oslo. Hos Ricoh ser man frem til å endelig å møte kundene igjen etter pandemien. På standen er det tre maskiner som vil dele plassen. To av dem er fra storformatserien, mens den tredje er for printing.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: