HP slipper 3D-printer neste år, sier adm dir

Adm dir Meg Whitman i HP

Adm dir Meg Whitman i HP

På konferansen Canalys Channels Forum i Bangkok bekreftet HPs adm dir Meg Whitman at selskapet holder på med å utvikle sin egen 3d-printer. Det skriver The Register på sitt nettsted.

Whitman sier at det er selskapets forskningsavdeling HP Labs som arbeider med å utvikle teknikken. Målet er å produktlansere teknikken i midten av neste år.

– Vi er entusiastiske når det gjelder 3d-print, sier Whitman. Det er logisk for oss å begi oss inn på dette forretningsområdet med tanke på vår historie innen skriverteknikk og vi ønsker å bli ledende på området.

Ifølge Whitman fokuserer HP Labs på produksjonsteknikk og produksjonskostnadene.

Målgruppen for HPs 3d-printerteknikk er tjenesteleverandører. Her vil HP hjelpa firmaer å raskt komme igang med og kommersialisere diverse 3d-printtjenester.

Whitman spesifiserte ikke nærmere hvilken av 3d-printteknikkene man har satset på, bare at det handler om en ny teknikk.

Les mer om 3d-print på AGIs søsternettsted 3dp.se.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: