Epson lanserer ny tekstilprinter

Epson-SC-F7100

Epson-SC-F7100 64-tommers digital fargesublimeringsskriver

Epson lanserer nå SureColor SC-F7100 – en svært produktiv, pålitelig og fleksibel 64-tommers digital fargesublimeringsskriver. Med utgangspunkt i populære SC-F7000 har Epson tatt tak i kundenes ønske om en tekstilskriver utviklet for små til middels store kjøringer. SureColor SC-F7100 er helt og fullt utviklet av Epson, og har forbedret oppsamlingsenhet med bedre stramming, ny ettervarmer og valgfritt tørkesystem for å gi økt pålitelighet og effektivitet ved produksjon av rull-til-rull-tekstiler.

Epson hevder at SureColor SC-F7100 er ideell for både nye og eksisterende kunder, for eksempel produsenter av bannere som ønsker å utnytte den økende etterspørselen etter tekstilproduksjon i små til middels store kjøringer. Enten behovet er drevet av trender i stadig endring eller engangsproduksjon av reklamemateriell for lokale, nasjonale eller høyt profilerte arrangementer, lar SureColor SC-F7100 kunden enkelt og effektivt trykke blant annet bannere, sportstøy, klær og tilbehør.

– Ikke bare leverer SureColor SC-F7100 varene når det gjelder ytelse, pris, pålitelighet og fleksibilitet. Den skaper nye inntektsmuligheter for brukerne. Vi har lyttet til kundenes ønsker. Dette behovet var krystallklart, og vi har handlet deretter. Disse forbedringene lar brukerne utnytte forretningsmulighetene økningen i korte til middels tekstilkjøringer gir, til fulle, sier Solfrid Dyrrdal Liland, markedssjef i Epson Norge.

SureColor SC-F7100 er i salg fra januar. Veiledende utsalgspriser er ikke tilgjengelige ennå. Du kan lese mer om skriveren i novembernummeret av AGI.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Spesialeffekter hos Ricoh

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder

Når Sign, Print & Promotion – messen endelig er en realitet så stiller Ricoh med sine kreative trykkpresser og tilhørende softvare som vil pirre de fleste. Vi opplever nå ett marked i stor endring etter nedstengingen, trykkvolumer går ned så det å tilføre økt verdi til trykksakene kommer til å bli fokus i årene som kommer sier Eivind Karfjell, salgssjef hos Ricoh Norge Graphic Communications. 

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: