Epson lanserer ny tekstilprinter

PUBLISERT: 20 november 2013
OPPDATERT: 20 november
Epson-SC-F7100
Epson-SC-F7100 64-tommers digital fargesublimeringsskriver

Epson lanserer nå SureColor SC-F7100 – en svært produktiv, pålitelig og fleksibel 64-tommers digital fargesublimeringsskriver. Med utgangspunkt i populære SC-F7000 har Epson tatt tak i kundenes ønske om en tekstilskriver utviklet for små til middels store kjøringer. SureColor SC-F7100 er helt og fullt utviklet av Epson, og har forbedret oppsamlingsenhet med bedre stramming, ny ettervarmer og valgfritt tørkesystem for å gi økt pålitelighet og effektivitet ved produksjon av rull-til-rull-tekstiler.

Epson hevder at SureColor SC-F7100 er ideell for både nye og eksisterende kunder, for eksempel produsenter av bannere som ønsker å utnytte den økende etterspørselen etter tekstilproduksjon i små til middels store kjøringer. Enten behovet er drevet av trender i stadig endring eller engangsproduksjon av reklamemateriell for lokale, nasjonale eller høyt profilerte arrangementer, lar SureColor SC-F7100 kunden enkelt og effektivt trykke blant annet bannere, sportstøy, klær og tilbehør.

– Ikke bare leverer SureColor SC-F7100 varene når det gjelder ytelse, pris, pålitelighet og fleksibilitet. Den skaper nye inntektsmuligheter for brukerne. Vi har lyttet til kundenes ønsker. Dette behovet var krystallklart, og vi har handlet deretter. Disse forbedringene lar brukerne utnytte forretningsmulighetene økningen i korte til middels tekstilkjøringer gir, til fulle, sier Solfrid Dyrrdal Liland, markedssjef i Epson Norge.

SureColor SC-F7100 er i salg fra januar. Veiledende utsalgspriser er ikke tilgjengelige ennå. Du kan lese mer om skriveren i novembernummeret av AGI.

Les videre

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Marabu går grønt med ny sertifisering

Nylig ble blekkprodusenten Marabu sertifisert i henhold til Greenguard. En merking som viser at et produkt er testet og evaluert for å møte strenge grenser for kjemiske utslipp. Et budskap som Marabu legger vekt på under Drupa.
Marabu-4-1024x683

Kodak vil transformere fra offset til digitalt med en ny gigant

Den enormt store trykkpressen Prosper Ultra 520 spilte den åpenbare hovedrollen blant Kodaks Drupa-nyheter. Et sterkt mål for selskapet er at trykkerier skal legge over offsetjobber til denne pressen uten å måtte gå på akkord med kvalitet eller hastighet.
kodak-DSC0765

Siste nytt

Satser på eskeproduksjon i små serier

Stavangerbaserte Norengros Kjosavik ser en økt etterspørsel etter esker med trykk i mindre serier. Derfor har de investert i en HP Latex R2000.
norengros-Hjalmar

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1