Den siste redaktør?

– Hva skal vi med journalister og redaksjoner når skrivekyndige fagfolk formidler sitt budskap via sosiale medier og nye kanaler? Og hva skal vi med redaktører når ingen lenger har makt til å redigere noe unna offentligheten?

Både aviser, tidsskrifter og andre publisister merker denne utviklingen i vår tid. Dette påvirkes ytterligere av at lesning og lesevaner endres, og de økonomiske rammebetingelser og etablerte forretningsmodeller er under press. Hvordan blir det etterpå?

Dette er spennende utfordringer, og vil være tema på en frokostkonferanse 07 Media avholder tidlig i februar i Oslo. Dagens foredragsholder er Gunnar Stavrum, ansvarlig redaktør og administrerende direktør i Mediehuset Nettavisen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *