Ny Ibis Smart-binder X til avismarkedet og 2-opp A5

Ibis Smart Binder "X"

Ibis Smart Binder «X»

Ibis har lansert en ny binder-modell, Smart-binder ‘X’, som også er rettet mot avismarkedet.
Løsningen er blitt udvidet, slik at maksimum booklet-format er 18 x 11 inches, hvilket betyr at maskinen kan benyttes til produksjon av A5 “portrett” bøker i 2-opp, eller til produksjon av tabloidavisformater i 1-opp.
Den første maskinen er installert i USA, hvor den benyttes til produksjon av A5 booklets.
Ibis direktør, John Cracknell, sier: – Lanseringen av Smart-Binder ’X* er en viktig milepæl for oss. Systemet er den eneste in-line digitale saddle stitch (rygghefting)-løsningen som finnes på verdensmarkedet, som kan produsere tabloid-produkter med variable data eller A5 booklets 2-opp med en hastighet på 10.000 hefter i timen. Løsningen er også ideell til tabloid-avisproduksjon, som kan kjøres med variabelt sideinnhold og med mulighet for wire-hefting kald limbinding, eller helt uten binding.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Spesialeffekter hos Ricoh

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder

Snart er det Sign, Print & Promotion – messe på X Meeting Point på Hellerudsletta utenfor Oslo. Hos Ricoh ser man frem til å endelig å møte kundene igjen etter pandemien. På standen er det tre maskiner som vil dele plassen. To av dem er fra storformatserien, mens den tredje er for printing.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: