Colorific lanserer sin første bredformats "Print-and-Cut" maskin

UV640PC

UV640PC

Etter ett års suksess med sin Lightbar-teknologi annonserer Colorific lanseringen av sin første bredformats «print-and-cut» maskin, UV640PC. Med en bredde på 1.6 meter (64″) kombinerer printeren fordelene med solvente og UV-behandlede preparater til et levedyktig og kostnadseffektivt alternativ til lateks, samtidig som den ivaretar kravene til en fotorealistisk utskriftskvalitet som er så kritisk for mange applikasjoner på dette markedsnivået.

Basert på et Roland VS640i chassis, er Colorifics UV light blekk stjernen også i denne nye maskinen, som tilbyr de samme levende fargene som forventes av solventer, med robustheten og holdbarheten som forbindes med UV-bestandige alternativer. Gassutslipp er eliminert og krymping ikke-eksisterende, noe som betyr at produktet umiddelbart er tørt og klart for applikasjon. Dette gir tydelige tidsbesparende fordeler for trykkerier og deres kunder. Samtidig er produksjonskostnaden for en kvadratmeter print dramatisk redusert ved hjelp av Colorifics SUV formel.

Kombinert med fordelen av samme dags behandlingstid, inkorporerer UV640PC Epsons nyeste printhodeteknologi, DX7 , noe som gir brukere en overlegen oppløsning helt opp til 1440 dpi i høykvalitetsmodus. Vanlig produksjonsmodus gir 21 kvadratmeter per time, hvilket som gjør banner- og billboardjobber en smal sak – og produktene er klare til å henges opp i det øyeblikk de kommer ut av skriveren.

For de som produserer høymargins kutteprogrammer, for eksempel klistremerker, dekaler og bilutsmykking, forenkler Colorific UV640PC prosessen dramatisk. Mens solvente og øko-solvent løsninger produserer media med en merkbar krymping på 2:58 millimeter, gir SUV-basert produksjon en krymping på under en millimeter, noe som ikke er mer enn man forventer naturlig etter produksjonsprosessen.

– Solvent, øko-solvent og lateks har lenge vært bærebjelken for bredformatsproduksjon, men ingen av disse egentlig den perfekte løsningen, forklarer Shaun Holdom, direktør for forretningsutvikling ved Colorific.
– UV640PC tar de konvensjonelle ulempene og gjør de til fordeler. Vi er sikre på at overgangen til Lightbarteknologien i print-and-cut vil gi fenomenale fordeler, og vi ser frem til å ta UV640PC med på turné i år.

De første maskinene sendes ut i mars og kan beskues på Sign and Digital UK i April, og på FESPA Digital i München i mai.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: