Colorific lanserer sin første bredformats "Print-and-Cut" maskin

PUBLISERT: 18 februar 2014
OPPDATERT: 18 februar
UV640PC
UV640PC

Etter ett års suksess med sin Lightbar-teknologi annonserer Colorific lanseringen av sin første bredformats «print-and-cut» maskin, UV640PC. Med en bredde på 1.6 meter (64″) kombinerer printeren fordelene med solvente og UV-behandlede preparater til et levedyktig og kostnadseffektivt alternativ til lateks, samtidig som den ivaretar kravene til en fotorealistisk utskriftskvalitet som er så kritisk for mange applikasjoner på dette markedsnivået.

Basert på et Roland VS640i chassis, er Colorifics UV light blekk stjernen også i denne nye maskinen, som tilbyr de samme levende fargene som forventes av solventer, med robustheten og holdbarheten som forbindes med UV-bestandige alternativer. Gassutslipp er eliminert og krymping ikke-eksisterende, noe som betyr at produktet umiddelbart er tørt og klart for applikasjon. Dette gir tydelige tidsbesparende fordeler for trykkerier og deres kunder. Samtidig er produksjonskostnaden for en kvadratmeter print dramatisk redusert ved hjelp av Colorifics SUV formel.

Kombinert med fordelen av samme dags behandlingstid, inkorporerer UV640PC Epsons nyeste printhodeteknologi, DX7 , noe som gir brukere en overlegen oppløsning helt opp til 1440 dpi i høykvalitetsmodus. Vanlig produksjonsmodus gir 21 kvadratmeter per time, hvilket som gjør banner- og billboardjobber en smal sak – og produktene er klare til å henges opp i det øyeblikk de kommer ut av skriveren.

For de som produserer høymargins kutteprogrammer, for eksempel klistremerker, dekaler og bilutsmykking, forenkler Colorific UV640PC prosessen dramatisk. Mens solvente og øko-solvent løsninger produserer media med en merkbar krymping på 2:58 millimeter, gir SUV-basert produksjon en krymping på under en millimeter, noe som ikke er mer enn man forventer naturlig etter produksjonsprosessen.

– Solvent, øko-solvent og lateks har lenge vært bærebjelken for bredformatsproduksjon, men ingen av disse egentlig den perfekte løsningen, forklarer Shaun Holdom, direktør for forretningsutvikling ved Colorific.
– UV640PC tar de konvensjonelle ulempene og gjør de til fordeler. Vi er sikre på at overgangen til Lightbarteknologien i print-and-cut vil gi fenomenale fordeler, og vi ser frem til å ta UV640PC med på turné i år.

De første maskinene sendes ut i mars og kan beskues på Sign and Digital UK i April, og på FESPA Digital i München i mai.

Les videre

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Marabu går grønt med ny sertifisering

Nylig ble blekkprodusenten Marabu sertifisert i henhold til Greenguard. En merking som viser at et produkt er testet og evaluert for å møte strenge grenser for kjemiske utslipp. Et budskap som Marabu legger vekt på under Drupa.
Marabu-4-1024x683

Kodak vil transformere fra offset til digitalt med en ny gigant

Den enormt store trykkpressen Prosper Ultra 520 spilte den åpenbare hovedrollen blant Kodaks Drupa-nyheter. Et sterkt mål for selskapet er at trykkerier skal legge over offsetjobber til denne pressen uten å måtte gå på akkord med kvalitet eller hastighet.
kodak-DSC0765

Siste nytt

Handel på Drupa: RK Grafisk først i Norge med kjempemaskin fra MGI

RK Grafisk styrker sine muligheter til foredling med partiell lakk og varmfoliering ved å investere i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Handelen ble gjort på Drupa og installasjonen blir den første i Norge.
KM RK Grafisk

Stor skjærebordspesial: Bordene blir større og mer automatiske

Skjærebord finner veien inn i stadig flere grafiske bedrifter. Flatbed-skjæreteknologien rommer så mange muligheter for etterbehandling av spesielle medier, og effektiviteten og automatiseringen vokser raskt.
cut_02

Produktregn hos jubilerende Plockmatic

Plockmatic stiller med rekordmange nye produkter under årets Drupa. Ikke minst en ny generasjon av den trofaste Morgana DigiFold som har fått tillegg av Ultra.
Plockmatic-1-1024x683

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676