Trysil Trykk og Foto til salgs

PUBLISERT: 24 februar 2014
OPPDATERT: 24 februar
Original Heidelberg trykkemaskin fra 1960. Foto: Finn.no
Original Heidelberg trykkemaskin fra 1960. Foto: Finn.no

Trysil Trykk og Foto har vært i drift siden 1943. Nå selger Knut Nerhagen familiebedriften. Dette melder Østlendingen.

– Jeg ble pensjonist den 5. februar, og har bestemt meg for å selge bedriften, sier Knut Nerhagen til Østlendingen. Trykkeriet har vært i familien siden oppstarten i 1943.

Nerhagen flyttet hjem til Trysil fra Oslo i 1981 for å jobbe i faren, Odd Nerhagens, bedrift. I 1985 tok han over farens trykkeri, som ligger midt i Trysil sentrum, og har drevet det siden.

I dag er det tre trykkerier i Trysil i tillegg til Trysil Trykk og Foto. Myrvang Trykkeri, El-Trykk og Eggen Grafisk. Nerhagen mener det fortsatt er marked for å drive et trykkeri, og håper noen unge gründere kan ha lyst til å satse i Trysil.

– Jeg prøver å selge det til noen som kan ta det over som det er og kanskje drive i det samme lokalet, sier Nerhagen.

I den tradisjonelle bedriften gjøres mye av arbeidet fortsatt på samme måte som da de flyttet inn i lokalet i 1960. Den gamle Original Heidelberg trykkemaskinen, som ble kjøpt inn samme år, er fortsatt jevnlig i bruk.

– Men det er selvsagt også nyere maskiner, som fargeprint og digitalprint, som benyttes i den daglige produksjonen, sier Nerhagen.

Bedriften ligger nå ute på finn.no og er prissatt til 350.000 kroner.

Les videre

Fagtrykk Idé kjøper aksjene i ISAS Reklame

Fagtrykk Idé as har kjøpt alle aksjene tilhørende ISAS Reklame i Tromsø, og styrker med det posisjonen i Ishavsbyen.
fagtrykk_isas

Stibo kjøper trykkeri ut av konkursbo

Danske Stibo Completes administrerende direktør Søren Henriksen forklarer i et intervju med Sign & Print hva dette vil bety.
Soren-Henriksen

Konica Minolta og Fujifilm utforsker en strategisk allianse

Konica Minolta og Fujifilm Business Innovation Corp. kunngjør at de har signert et avtalememorandum om å utforske mulighetene for en strategisk allianse i segmentene multifunksjonsprinter (MFP), kontorprinter og produksjonsprinter.
fuji-konica

Toppsjef forlater Heidelberg

Ludwin Monz har ifølge en pressemelding fra Heidelberg valgt å trekke seg fra sin stilling som administrerende direktør. Han blir erstattet av Jürgen Otto, som kommer med flere tiår med erfaring i bærekraftig styring av store industribedrifter, supplert med erfaring i turn-around management de siste årene.
Ludwin_monz

Siste nytt

Styrker seg med mer effektiv arkpresse

ETN Grafisk har en stor produksjon av personaliserte trykksaker til begravelser. Et oppdrag som krever en stabil og pålitelig maskinpark. Nylig byttet trykkeriet i Skien ut en av sine tre Ricoh-linjer med den nye Pro C9500-modellen som ble sluppet i fjor høst.
ETN Ricoh 3

Canon på Drupa: "En arena for å stake ut en ny kurs"

Canon Norge kommer til å ha ansatte på stedet under alle messedager. Sign&Print spurte Magnus Blegen, direktør for produksjon, om forventningene til årets Drupa.
Til Canon - del 1

Fagtrykk Idé kjøper aksjene i ISAS Reklame

Fagtrykk Idé as har kjøpt alle aksjene tilhørende ISAS Reklame i Tromsø, og styrker med det posisjonen i Ishavsbyen.
fagtrykk_isas

Mer støtte til fysiske bøker

Regjeringen har tydeligvis sett signalene fra forskjellige undersøkelser og skal nå satse mer på fysiske lærebøker i skolen. De har bevilget 300 millioner kroner som er øremerket dette formålet.
books-5937716_1280