Epson SureLab D700 åpner nye forretningsmuligheter

Epson SureLab D700

Epson SureLab D700

Epson lanserer SureLab D700, som er selskapets første kompakte fotoskriver med seks farger og med en rekke medie- og formatalternativer. Den kombinerer livaktige fargeutskrifter med driftssikkerhet og kostnadseffektivitet, og Epson mener den er ideell for fotoproduksjonsbedrifter, uavhengige fotobutikker, arrangementsfotografer, minilaboratorier og kopibutikker, samt bedrifter som trenger utskrifter av panoramabilder i høy kvalitet, gratulasjonskort eller blandede snarutskrifter.

I motsetning til fargesublimineringsmodellene på markedet som bare skriver ut på begrensede medier, gjør fleksibiliteten ved Epsons blekkskriverteknologi at SureLab D700 skiller seg ut. Den kan skrive ut på en rekke medier og formater, inkludert glansede, blanke eller papirbaserte matte medier, i størrelser på 10-21 cm i bredde og 8,9-100 cm i lengde. Derfor kan den enkelt skrive ut kort, invitasjoner, løpesedler og reklamebrosjyrer i tillegg til bilder. Dette gjør at den passer for kopibutikker og fotografer som ønsker å utvide virksomheten og skape nye inntektskilder ved å tilby relaterte produkter og tjenester, og samtidig dra nytte av den lave kostnaden per utskrift, skriver Epson i sin pressemelding.

– Etter den vellykkede introduksjonen av SureLab D3000 for fotoutskrift i høyt volum, er SureLab D700 det neste logiske steget for Epson. Den er kompakt, og kan levere små og mellomstore produksjonsserier eller brukes til kioskutskrifter. Samtidig er det en mobil laboratorieløsning som kan brukes på arrangementer og til å ta skolebilder, uten at det går ut over utskriftskvaliteten og mediefleksibiliteten, sier markedssjef Solfrid Dyrrdal Liland i Epson Norge.

De lange serviceintervallene og de lave vedlikeholdskravene bidrar til å forsterke SureLab D700s kostnadseffektivitet. Den slitesterke og holdbare bladkutteren reduserer nedetiden og vedlikeholdskostnadene, sørger for bedre produktivitet og sikrer at brukerne kan tilby kundene en gjennomført og pålitelig tjeneste.

Epsons velprøvde skrivehodeteknologi Micro Piezo sørger for en klar og livaktig bildekvalitet som bygger videre på Epsons suksess innen fotoutskrift. Med Epsons UltraChrome D6-S-blekk får SureLab D700 et bredt fargeområde. Bildeutskriftene er skarpe og definerte takket være den høye oppløsningen på 1440 dpi x 720 dpi (maks.), den variable dråpestørrelsen og den nøyaktige dråpeplasseringen.

SureLab D700 er tilgjengelig fra mai 2014.

Lenke til pdf om skriveren

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: