Epson SureLab D700 åpner nye forretningsmuligheter

PUBLISERT: 26 februar 2014
OPPDATERT: 26 februar
Epson SureLab D700
Epson SureLab D700

Epson lanserer SureLab D700, som er selskapets første kompakte fotoskriver med seks farger og med en rekke medie- og formatalternativer. Den kombinerer livaktige fargeutskrifter med driftssikkerhet og kostnadseffektivitet, og Epson mener den er ideell for fotoproduksjonsbedrifter, uavhengige fotobutikker, arrangementsfotografer, minilaboratorier og kopibutikker, samt bedrifter som trenger utskrifter av panoramabilder i høy kvalitet, gratulasjonskort eller blandede snarutskrifter.

I motsetning til fargesublimineringsmodellene på markedet som bare skriver ut på begrensede medier, gjør fleksibiliteten ved Epsons blekkskriverteknologi at SureLab D700 skiller seg ut. Den kan skrive ut på en rekke medier og formater, inkludert glansede, blanke eller papirbaserte matte medier, i størrelser på 10-21 cm i bredde og 8,9-100 cm i lengde. Derfor kan den enkelt skrive ut kort, invitasjoner, løpesedler og reklamebrosjyrer i tillegg til bilder. Dette gjør at den passer for kopibutikker og fotografer som ønsker å utvide virksomheten og skape nye inntektskilder ved å tilby relaterte produkter og tjenester, og samtidig dra nytte av den lave kostnaden per utskrift, skriver Epson i sin pressemelding.

– Etter den vellykkede introduksjonen av SureLab D3000 for fotoutskrift i høyt volum, er SureLab D700 det neste logiske steget for Epson. Den er kompakt, og kan levere små og mellomstore produksjonsserier eller brukes til kioskutskrifter. Samtidig er det en mobil laboratorieløsning som kan brukes på arrangementer og til å ta skolebilder, uten at det går ut over utskriftskvaliteten og mediefleksibiliteten, sier markedssjef Solfrid Dyrrdal Liland i Epson Norge.

De lange serviceintervallene og de lave vedlikeholdskravene bidrar til å forsterke SureLab D700s kostnadseffektivitet. Den slitesterke og holdbare bladkutteren reduserer nedetiden og vedlikeholdskostnadene, sørger for bedre produktivitet og sikrer at brukerne kan tilby kundene en gjennomført og pålitelig tjeneste.

Epsons velprøvde skrivehodeteknologi Micro Piezo sørger for en klar og livaktig bildekvalitet som bygger videre på Epsons suksess innen fotoutskrift. Med Epsons UltraChrome D6-S-blekk får SureLab D700 et bredt fargeområde. Bildeutskriftene er skarpe og definerte takket være den høye oppløsningen på 1440 dpi x 720 dpi (maks.), den variable dråpestørrelsen og den nøyaktige dråpeplasseringen.

SureLab D700 er tilgjengelig fra mai 2014.

Lenke til pdf om skriveren

Les videre

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Marabu går grønt med ny sertifisering

Nylig ble blekkprodusenten Marabu sertifisert i henhold til Greenguard. En merking som viser at et produkt er testet og evaluert for å møte strenge grenser for kjemiske utslipp. Et budskap som Marabu legger vekt på under Drupa.
Marabu-4-1024x683

Kodak vil transformere fra offset til digitalt med en ny gigant

Den enormt store trykkpressen Prosper Ultra 520 spilte den åpenbare hovedrollen blant Kodaks Drupa-nyheter. Et sterkt mål for selskapet er at trykkerier skal legge over offsetjobber til denne pressen uten å måtte gå på akkord med kvalitet eller hastighet.
kodak-DSC0765

Siste nytt

Satser på eskeproduksjon i små serier

Stavangerbaserte Norengros Kjosavik ser en økt etterspørsel etter esker med trykk i mindre serier. Derfor har de investert i en HP Latex R2000.
norengros-Hjalmar

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1