Mer kapasitet fra Agfa

PUBLISERT: 8 mars 2014
OPPDATERT: 8 mars
Agfa Titan S (HS)
Agfa Jeti Titan S (HS)

Agfa har annonsert to nye maskiner som bygger på firmaets eksisterende serie av UV-tørkede storformatprintere, Jeti Titan. De to nye modellene, Jeti Titan S (S for Speed) og Jeti Titan HS (High Speed), kombinerer ifølge Agfa høy printkvalitet og produktivitet til en god pris.
S-modellen har en enkel rekke printhoder med 1.280 dyser per hode, mens HS har det dobbelte, men maskinen kan oppgraderes i produksjonen etter behov, slik at S-modellen blir til til Jeti Titan HS.
Begge modellene har seks farver plus hvitt (CMYKLcLmWW). Det hvite blekket støttes av forskjellige printmodi som overprint, under-print, spot, under-spot, fill, over-spot til stivere substrater samt pre-white til rullemedier.
Jeti Titan S og HS har et printbord i størrelsesordenen 2 x 3 meter (maskinene er 3,2 meter brede), men er forøvrig utstyrt med et forlengende flyttbart bord, hvis medier er større enn dette formatet. En rull-til-rull funksjon er mulig som ekstra tilbehør.

Les mer og last ned brosjyre fra Agfagraphics.com

Les videre

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Marabu går grønt med ny sertifisering

Nylig ble blekkprodusenten Marabu sertifisert i henhold til Greenguard. En merking som viser at et produkt er testet og evaluert for å møte strenge grenser for kjemiske utslipp. Et budskap som Marabu legger vekt på under Drupa.
Marabu-4-1024x683

Kodak vil transformere fra offset til digitalt med en ny gigant

Den enormt store trykkpressen Prosper Ultra 520 spilte den åpenbare hovedrollen blant Kodaks Drupa-nyheter. Et sterkt mål for selskapet er at trykkerier skal legge over offsetjobber til denne pressen uten å måtte gå på akkord med kvalitet eller hastighet.
kodak-DSC0765

Siste nytt

Satser på eskeproduksjon i små serier

Stavangerbaserte Norengros Kjosavik ser en økt etterspørsel etter esker med trykk i mindre serier. Derfor har de investert i en HP Latex R2000.
norengros-Hjalmar

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1