Vanity Fair kan utgis fem dager tidligere enn før

Vanity-Fair-Mobile_web

Nå blir det enklere å publisere magasiner til mobile plattformer og nettsteder, melder Adobe. Integrasjonen av Adobe Digital Publishing Suite (DPS) og Adobe Experience Manager (AEM) innebærer at forlag bare behøver å utvikle ett design, hvorpå innholdet i f.eks. et ukeblad automatisk tilpasses den plattformen leseren benytter. Sentraliserte elementer innebærer at Vanity Fair på iPad nå publiseres fem dager raskere.

Effektiviserer det digitale trykkeriet
Den ledende digitale publiseringsløsningen Adobe Digital Publishing Suite (DPS) blir nå integrert med Adobe Experience Manager (AEM), en avansert CMS-løsning som brukes av noen av verdens største virksomheter. Integrasjonen er gode nyheter for digitale utgivere. Som følge av dette trenger de bare å utvikle ett design, hvorpå innholdet i f.eks. et magasin eller en app automatisk tilpasses ulike plattformer. Kombinasjonen av de to løsningene sikrer en konsistent leseropplevelse på tvers av mobile enheter og nettsteder og er enklere å håndtere, siden alle delelementene samles på ett sted.

– For mange er det en utfordring å sikre et konsistent visuelt uttrykk, siden folk leser digitale magasiner på ulike enheter og nettlesere. Ved å samle alle elementene på ett sted kutter utgivere tid på langtrukne tilpasninger, samtidig som leserne opplever et konsistent uttrykk, enten de leser på en iPad eller via en nettleser, sier Dan Andersson, nordisk salgssjef for Adobe DPS.

Vanity Fair kommer ut raskere
En av de første brukerne av den nye integrerte løsningen er det internasjonale mediekonsernet Condé Nast. De utgir bl.a. Vanity Fair, og nå kan leserne få «kloen» i den digitale utgaven fem dager tidligere enn før.

– Integrasjonen av Adobe Experience Manager gjør det ikke bare mulig for Condé Nast å sikre en konsistent Vanity Fair-opplevelse på ulike plattformer, de har også fremskjøvet datoen for når bladet er tilgjengelig med fem dager, sier Andersson.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *