Epsons første overføringspapir for fargesublimering

epsonsublime

Epson lanserer DS Transfer Production-papiret, selskapets første materiale for fargesublimering. DS Transfer Production er optimert for bruk med Epson SureColor SC-F-blekkskrivere og UltraChrome DS-blekk. Det er unikt for Epson og spesielt utviklet for volumproduksjon av tekstiler til klær og myk skilting.

DS Transfer Production-papiret er lett (75 gsm) og lagd for å tørke fort og unngå deformasjon i våt tilstand. Den store graden av blekkoverføring til tekstilsubstratet, selv med mye blekk, utnytter blekket maksimalt og gir bilder og farger av høy kvalitet. Den utmerkede dimensjonale stabiliteten under utskrift og blekkoverføring gjør papiret lett å håndtere og reduserer svinn av papir, blekk og tekstil, samtidig som produksjonen maksimeres.

– Det nye overføringspapiret gir sluttbrukerne tryggheten ved en komplett løsning med Epson-skriver, Epson-blekk og Epson-medier, som er optimert for å fungere sammen og gi best mulig kvalitet og ytelse for tekstiltrykk, sier markedssjef Solfrid Dyrrdal Liland i Epson Norge.

DS Transfer Production-papiret er tilgjengelig fra april 2014. Det er kompatibelt med SureColor SC-F-serien av fargesublimeringsskrivere og fås i to rullstørrelser: 1,08 m x 152 m og 1,62 m x 175 m. Anbefalte utsalgspriser er henholdsvis kr 947 og 1653 eks mva.

Nøkkelspesifikasjoner: se pdf.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: