Epsons første overføringspapir for fargesublimering

PUBLISERT: 31 mars 2014
OPPDATERT: 31 mars

epsonsublime

Epson lanserer DS Transfer Production-papiret, selskapets første materiale for fargesublimering. DS Transfer Production er optimert for bruk med Epson SureColor SC-F-blekkskrivere og UltraChrome DS-blekk. Det er unikt for Epson og spesielt utviklet for volumproduksjon av tekstiler til klær og myk skilting.

DS Transfer Production-papiret er lett (75 gsm) og lagd for å tørke fort og unngå deformasjon i våt tilstand. Den store graden av blekkoverføring til tekstilsubstratet, selv med mye blekk, utnytter blekket maksimalt og gir bilder og farger av høy kvalitet. Den utmerkede dimensjonale stabiliteten under utskrift og blekkoverføring gjør papiret lett å håndtere og reduserer svinn av papir, blekk og tekstil, samtidig som produksjonen maksimeres.

– Det nye overføringspapiret gir sluttbrukerne tryggheten ved en komplett løsning med Epson-skriver, Epson-blekk og Epson-medier, som er optimert for å fungere sammen og gi best mulig kvalitet og ytelse for tekstiltrykk, sier markedssjef Solfrid Dyrrdal Liland i Epson Norge.

DS Transfer Production-papiret er tilgjengelig fra april 2014. Det er kompatibelt med SureColor SC-F-serien av fargesublimeringsskrivere og fås i to rullstørrelser: 1,08 m x 152 m og 1,62 m x 175 m. Anbefalte utsalgspriser er henholdsvis kr 947 og 1653 eks mva.

Nøkkelspesifikasjoner: se pdf.

Les videre

Dypdykk i Mimakis UV-nyheter

I september lanserte Mimaki to nye produkter: UCJV330-160 og UJV100Plus. Under sine Global Innovation Days gikk Mimaki mer i dybden på de to nye maskinene innen UV-printing.
Mimaki-1-1024x768

De vil erobre verden med designtapeter

Nystartede Belarte Studio designer og trykker kunstneriske veggtapeter med premiumfølelse for et internasjonalt marked. Duoen bak selskapet, Anna og Fredrik Appelqvist, har omfattende utvidelsesplaner for sitt nettbaserte forretningskonsept og samarbeider med dekoratører for å øke salget.
designtapeter-1024x683

Canon lanserer to matnyttige inkjetpresser

Canon har fått et nytt medlem i serien med arkmatede B3-blekkskrivere i den nye modellen varioPRINT iX1700. Under en teknisk forhåndsvisning presenterte de også etikettskriveren LabelStream LS2000, som er spesialtilpasset mat. Begge forventes å bli kommersielt utgitt i 2025.
Canon_Hans_Schmidbauer-1024x768-1

Unitedprint satser på nytt stockfoto-samarbeid

Unitedprint og deres varemerke Easyprint inngår et samarbeid med arkivfotoselskapet Pexels.com. Nå får selskapets kunder tilgang til tre millioner royaltyfrie bilder. De lanserer også en satsning for å la brukere utforske trykksakene sine i et 3D-miljø.
Unitedprint-pexels-1024x682

Siste nytt

En fordel med PVC-fritt i måling av CO2-avtrykk

Spandex har fått et konsulentselskap til å utføre en uavhengig validering av karbonavtrykket til populære trykk- og skjærefolier i ImagePerfect-serien. Resultatene viser at de PVC-frie produktene etterlater et mindre fotavtrykk sammenlignet med tradisjonelle folier.
Evergreen Spandex

Ricoh inngår partnerskap for å utvide storformatporteføljen

Ricoh Europe har inngått et strategisk partnerskap med Flora Digital, en kinesisk flatbed- og storformat inkjet-printerprodusent.
Ricoh-Flora

Müller Martini kjøper Hunkeler

Etter nøye vurdering har familiene bak de to selskapene bestemt seg for å slå sammen Hunkeler Group med Müller Martini Group.
MM-Hunkeler

Trykkeriet med kunst som nisje

Da kunstneren Tammo Rist fikk et stipend brukte han pengene til å kjøpe en Epson-printer for å kunne skrive ut sine egne verk – og andres. Det skulle utvikle seg til digitaltrykkeriet PIGS.
PIGS Tammo