Gull til Marvaco Group i EFIA Print Awards

koff_liteKvaliteten på det skandinaviske emballasjetrykket fikk nok en gang bekreftelse ved å ta to gullmedaljer på EFIA Print Awards 2014 i Bolton, England.

De vinnende bidragene var en palleplast for Hau Hau Champion og en krympefilmdekor for KOFF-Lite trykket av RKW Finland respektive Pa-Hu Oy Finland. Reproen og klisjeene til begge bidragene var lagd av Marvaco Oy.

Juryn berømmet spesielt den høye kontrasten och detaljgjengivelsen i bildene. Det som er bemerkelsesverdig med de vinnende bidragene er at de er trykket kun med cyan, magenta og gul (CMY), hvilket også beviser at ny repro og klisjéteknikk ikke bare øker trykkvaliteten, men også kan minske behovet for antall farger uten å gi avkall på kvaliteten.

Marvaco er sammen med Linds Flexo AB det mest prisbelønnede repro- og klisjéfirmaet i den nordiske regionen med over 20 internasjonale utmerkelser.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: