Dra til Milano og lær om inkjet

PUBLISERT: 24 april 2014
OPPDATERT: 24 april

duomoFra den 16. til den 20. juni inviterer IMI Europe til syv kurs om inkjet. Så foruten å kunne oppleve den spennende norditalienske storbyen Milano kan man reise hjem med udvidet kunnskap om inkjet-teknologien. Velg mellom følgende kurs:
Ink Jet Academy, grunnleggende kunnskap om inkjet-teknologien.

Colour & Colour Management, dybdegående kurs om fargekvalitet, fargekalibrering og fargestyring av digitale printere.

Ink Jet Textile Printing, et kurs som gir et overblikk om inkjet tekstilmarkedet og de mulige anvendelsesområder man bør kjenne til før man velger teknologi.

Jetting Functional Fluids, dette kurset kombinerer teori og praksis og gir deg større kjennskap til et bredt utvalg av applikasjoner.

Ink Jet Manufacturing, bakgrunnskunnskap om de forskjellige inkjet-blekkene.

3D Ink Jet Printing, etter en gjennomgang av de forskjellige typer 3D printmetoder, vil de forskjellige materialer til 3D inkjet print gjennomgås.

Fluid Dynamics & Acoustics of Ink Jet, de forskjellige blekkdråpers karakteristika og funksjonsmåter.
Les mer om kursene på http://www.imieurope.com/

Les videre

Webinarserie om bærekraft i praksis

Bærekraft, hva betyr det egentlig og hvordan kan jeg bidra? Det er utgangspunktet når Trykt i Norge inviterer til et bærekraftprogram for Grafisk bransjeforening sammen med Maria Peltokangas i Corporate Good.
Maria

Slår et slag for trykte skolebøker

Bransjeorganisasjonen Intergraf tar opp spørsmålet om betydningen av trykte læremidler for elevenes leseforståelse. Dette skyldes de sterkt forverrede resultatene i den siste PISA-undersøkelsen. Også den norske regjeringen retter oppmerksomheten mot temaet etter et kunnskapsoppsummering fra Skjermbrukutvalget som peker i samme retning.
Skjermbruk

Visutech inngår samarbeid med Fujifilm

Visutech styrker sin markedsposisjon og utvider produktspekteret gjennom et samarbeid med Fujifilm.
johan_lidstrom

Nye utdannelser på gang i den grafiske bransjen

"Mediegrafikeren", slik vi har kjent den de siste årene, er nå splittet opp i flere forskjellige fagbrev, for bedre å møte bransjens behov og for å spisse kompetansen ytterligere inn mot de forskjellige områdene i bransjen, sier Line Hverven fra Opplæringssenteret.
Line_Hverven-scaled

Siste nytt

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Unge voksne mest interessert i bærekraftig emballasje

I følge plastemballasjegiganten ALPLAs "2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey", prioriterer yngre kjøpere (18-34 år) bærekraftig emballasje til det punktet at de er villige til å bruke mer, reise videre og gjøre andre ekstra anstrengelser for å sikre at kjøpene deres inkluderer miljøvennlig emballasje.
alplax

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik