Nytt Image Prograf utstyr har fokus på CAD og interntrykk

ipf_nyI februar lanserte Canon to Image Prograf SE-modeller med seks farger. Nå styrker bedriften sortimentet av storformatprintere med fem farger, som kan håndtere alt fra CAD-tegninger til 3D-gjengivelse i fire farger for AEC og interntrykk av plakater.
Det er snakk om hele syv nye modeller. To femfargemaskiner med en utskriftsbredde på 610 mm, Image Prograf Ipf680 og Ipf685, to femfargemaskiner på 914 mm, Image Prograf Ipf780 og Ipf785. Det lanseres også to nye multifunksjonsløsninger, Image Prograf Ipf780 MFP og Ipf785 MFP. Utover dette er det storformatprinteren Ipf8400SE (med seks farger) som multifunksjonsmodell. Denne skal ifølge bedriften printe i en kvalitet med bedre holdbarhet på grunn av pigmentbasert blekk.
Printerne Image Prograf Ipf680(Ipf685 og Ipf780/Ipf785 er utviklet til produksjon av tekniske dokumenter i CAD-, AEC- og GIS-miljøer. Ipf680/685 printer A1 format på 25 sek. Og Ipf780/785 klarer A0 format på 41 sek. Den interne harddisken i Ipf685/785 er nå udvidet til 320 gigabyte, slik at det er større lagringsplass til printjobber. Brukerne kan også for hver enkelt farge velge mellom den tidligere blekkbeholderen på 130 mm og en større beholder med 300 mm.
Nytt magentablekk er utviklet for å gi bedre printkvalitet. Canon opplyser at blekket vil øke fargerommet og vil printe en klarere rød tekst og tydeligere linjer i CAD-tegninger, arkitektoniske gjengivelser, plakater og skiltmaterialer.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: