Storformatprintere med doble ruller og skannefunksjon

PUBLISERT: 24 april 2014
OPPDATERT: 24 april

Epson lanserer SureColor SC-T7200, SC-T5200 og SC-T3200 storformatprintere.

epson_sc-t_printere
Epson lanserer en ny serie av raske, firefargers storformat SureColor SC-T skrivere beregnet på en rekke grafikk , CAD- og GIS-anvendelsesområder innen design, kommersiell trykking, copyshops, arkitektkontorer, undervisningsmiljøer med flere.

Den nye rullmatede SureColor SC-T -serien har ni modeller som tilbyr et utvalg av bredder, produktivitet og skanneevne. De bygger på den suksessen som SureColor SC-T printere som ble lansert i 2012 har hatt. De nye hurtige 44-tommers SureColor SC-T7200, 36-tommers SC-T5200 og 24-tommers SC-T3200 printerne introduserer en rekke forbedringer designet for å maksimere ytelse innenfor de travle utskriftsproduksjonsmiljøene.

Doble papirruller
Epson imøtegår markedets behov for maksimal produktivitet og fleksibilitet til å bytte raskt mellom ulike medier om nødvendig, ved at den nye SureColor SC og SC-T7200D T5200D modellene har doble papirruller med automatisk papirlasting og automatisk veksling mellom ruller.

Skanning
Epson har ytterligere økt allsidigheten av skriverne ved å integrere en 36-tommers bred fargeskanner i den nye multifunksjons 44- og 36-tommers SureColor SC T7200MFP og SC T5200MFP modellene. Dette er de første Epson storformatskriveremed med en skanner som gir brukerne muligheten for å digitalisere storformat papirkopier og skanne til fil, til e-post eller til fildeling med andre SC-T printere.

A1 originaler kan skannes og skrives ut på ca 39 sekunder. Disse multifunksjonsprinterne er også tilgjengelig i enten singel eller dobbeltrulls konfigurasjoner.

Ekstrautstyr
For ytterligere å maksimere ytlsen ha den nye SureColor SC-T serien ultrarask bildebehandling, valgfri 320 GB harddisk for store utskriftskøer og sikkert nettverk. For å sikre at printerne passer sømløst inn i design-og utskriftsmiljøer har de Postscript-støtte med dual 1,6 GHz prosessorer tilgjengelig som ekstrautstyr, noe som gjør det mulig å skrive ut flere filformater, inkludert store datarike filer, raskt og direkte fra ledende design-og CAD-programmer.

Blekk
Høy kvalitet på utskriftene er sikret ved en kombinasjon av Epsons firefargers Ultrachrome XD pigmentblekk med permanente Precision Core™ TFP-skrivehoder som leverer presise, enhetlige produkter og har og lang levetid. Disse leveres i et utvalg på 110, 350 og 700 ml patroner, og blekket er utviklet for å levere dyp svart og skarpe, tette linjer, noe som er nødvendig for detaljert teknisk grafikk og levende farger, som er nødvendig for høykvalitetsutskrifter og plakater. Dette vannresistente blekket produserer smussfrie utskrifter som er velegnet for kortsiktig utendørs bruk såvel som enhver form for innendørs bruk.

Miljø
SureColor SC-T printerne er utviklet for å passe inn i et kontormiljø, med elegant styling, lager små fotavtrykk miljømessig, og har frontbetjening. SureColor SC-T printerne bruker vannbasert blekk og er ENERGY STAR – sertifiserte for sin gode energieffektivitet.

– Den nye generasjonen av lettanvendelige SureColor SC-T printere er designet for å levere den ultimate fleksibilitet og produksjonsytelsen i travle design og printmiljøer, sier Duncan Ferguson som er direktør C & I, Pro Graphics, i Epson Europe.
– Tilgjengeligheten til å skrive ut på papir og kartong som er opp til 1,5 mm tykk gjør de ideelle for et bredt spekter av grafiske applikasjoner.

Pris/Tilgjengelighet
SureColor SC-T-serien er tilgjengelig fra juni/juli. Anbefalte utsalgspriser er ikke fastsatt ennå.

FESPA
På FESPA 2014 viser Epson et variert utvalg av storformatskrivere fra SureColor-serien samt den siste serien med vannbasert blekk. På standen vises et bredt spekter av utskriftsmedier som skilt, bildekor, klær og reklameprodukter som kan benyttes med skriverne SureColor SC-S. Representanter fra Epson Norge vil være til stede på standen 21. og 22. mai.

Hele SureColor-serien vil bli demonstrert på FESPA-messen som pågår mellom den 20.- 23. mai i München og er verdens ledende utstilling for utskrift og digital produksjon. Er du på plass, besøk Epson i Hall B2, Stand 310.

PDF

Les videre

Fujifilm viser sin nye tørrtonerpresse

Fujifilm skal vise sin nye tonerpresse i Europa for første gang i starten av 2024. Revoria Press GC12500 er en digitalpresse som anvender tørrtonerteknologi.
Revoria_GC12500_III_R

Dypdykk i Mimakis UV-nyheter

I september lanserte Mimaki to nye produkter: UCJV330-160 og UJV100Plus. Under sine Global Innovation Days gikk Mimaki mer i dybden på de to nye maskinene innen UV-printing.
Mimaki-1-1024x768

Nye muligheter når Fespa vender tilbake til Amsterdam

Så sent som i oktober 2021 ble Fespa Global Print Expo avholdt i Amsterdam. Denne våren gjør messen comeback i byen og på RAI Messesenter.
fespa_amsterdam

De vil erobre verden med designtapeter

Nystartede Belarte Studio designer og trykker kunstneriske veggtapeter med premiumfølelse for et internasjonalt marked. Duoen bak selskapet, Anna og Fredrik Appelqvist, har omfattende utvidelsesplaner for sitt nettbaserte forretningskonsept og samarbeider med dekoratører for å øke salget.
designtapeter-1024x683

Siste nytt

"Liker ikke tanken på å avvikle"

Per Rune Guldbrandsen har drevet Kopi Partner i Sandefjord i 25 år. På grunn av alder og ønske om latere dager har han forsøkt å selge sin virksomhet uten hell – til tross for stabile omsetningstall.
Kopipartner

Brand Factory Printhouse begjærer seg konkurs

Brand Factory har hatt store økonomiske problemer de siste årene og har vært gjennom en rekonstruksjon. Nå melder selskapet at det begjærer seg konkurs for forretningsområdet Printhouse. De lønnsomme forretningsområdene Signs & Graphics Sverige og Norge samt Logistikk vil fortsatt drives.
Jakob-1_1600-1024x680

De legger listen for automatisert avisproduksjon

ECO3 ønsker å ta automatiseringen av avisproduksjonen til neste nivå med den nye versjonen av arbeidsflytløsningen Arkitex. Nye funksjoner gjør at tredjepartssystemer kan integreres bedre i programmet.
Arkitex-1024x683

De ønsker å være best i Norge på profilprodukter

Trykkeri.no gjør en satsing på profilartikler og har satt seg et høyt mål: å bli Norges største profilkjede. Ved å samarbeide skal medlemsbedriftene kunne tilby både bedre priser og vilkår enn konkurrentene.
Trykkeri