Rekordsøkning til Norges Kreative Høyskole

Norges Kreative Høyskole har rekordstor søkning til sine studier. Økningen er på hele 15 % i forhold til i fjor.

Norges Kreative Høyskole har rekordstor søkning til sine studier. Økningen er på hele 15 % i forhold til i fjor.

– Norges Kreative Høyskole har gjennomgått store endringer i forkant av dette studieåret, gjennom overgangen til høyskole og tilbud om flere bachelorstudier. Det er svært hyggelig å se at dette har blitt godt mottatt blant fremtidige studenter og at vi har flere søkere enn noen gang, uttaler Erik Brandt, direktør for salg, marked og EVU i Høyskolen Campus Kristiania.

NKH tilbyr nå bachelorstudier i grafisk design, interiør, journalistikk og kreativ markedskommunikasjon, der de to sistnevnte også tilbys i Bergen og Trondheim. I tillegg fortsetter høyskolen å tilby toårige fagskolestudier innen en rekke kreative fagområder. Nytt av året er et ettårig studium innen prosjektledelse.

– Det er viktig for oss å utvikle studier i tråd med behovet i arbeidsmarkedet, og kreativ bransje har uttrykt et behov for dyktige prosjektledere med kommunikasjonskompetanse. Vårt nye studium egner seg spesielt godt for de som har en utdanning innen kreativitet, markedsføring eller kommunikasjon, og som ønsker å spisse seg mot prosjektlederjobber, utdyper Brandt.

Norges Kreative Høyskole tilbyr fagskole- og bachelorstudier innen design, media og kommunikasjon.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *