Jeti Titan-modellene får bedre hefteevne

agfa_jeti_titan_hs1Agfa Graphics har jobbet videre på sine Jeti Titan S og HS, et stykke arbeid som skal gi maskinen bedre blekkhefting og livslengde for de anvendelsesområder som produkter som kjøres i maskinen vil ha.

Jeti Titan S har den nyeste generasjonens skrivehoder fra Ricoh med 1280 munnstykker. Modellene er utviklet spesielt for POS- og POP-applikasjoner.

Blekkets heftelsesevne har blitt forbedret ved at Agfa Graphics nå har lagt til en digital primer, noe som vanligvis benyttes på «vanskelige» materialer som skal brukes utendørs.

Primeren kan benyttes enten over hele utskriftsoverflaten eller på enkelte områder. Akkurat som med blekket herdes primeren i Jeti Titans UV-herdingssystem. Ifølge Agfa Graphics skal ikke primeren påvirke verken densiteten eller fargespekteret.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: