Jeti Titan-modellene får bedre hefteevne

PUBLISERT: 19 mai 2014
OPPDATERT: 19 mai

agfa_jeti_titan_hs1Agfa Graphics har jobbet videre på sine Jeti Titan S og HS, et stykke arbeid som skal gi maskinen bedre blekkhefting og livslengde for de anvendelsesområder som produkter som kjøres i maskinen vil ha.

Jeti Titan S har den nyeste generasjonens skrivehoder fra Ricoh med 1280 munnstykker. Modellene er utviklet spesielt for POS- og POP-applikasjoner.

Blekkets heftelsesevne har blitt forbedret ved at Agfa Graphics nå har lagt til en digital primer, noe som vanligvis benyttes på «vanskelige» materialer som skal brukes utendørs.

Primeren kan benyttes enten over hele utskriftsoverflaten eller på enkelte områder. Akkurat som med blekket herdes primeren i Jeti Titans UV-herdingssystem. Ifølge Agfa Graphics skal ikke primeren påvirke verken densiteten eller fargespekteret.

Les videre

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Xeikons Lion tar digitaltrykket videre

Xeikon har lansert Lion LX3000, en ny digital etikettpresse med et nytt kontrollsystem som gir høy produktivitet og etikettkvalitet med god ytelse.
Xeikonz

DTG-printer lanseres for myke trykk på sportstøy

Ricoh ønsker å fylle et hull i markedet med sin nye DTG-skriver for polyestertrykk.
rioch-dtg

Siste nytt

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1