Chromolux – nå for digitaltrykk

chromolux_digitalMetsä Board Zanders slipper nå en versjon av Chromolux spesielt tilpasset digitaltrykk, både HP Indigo-teknikk og tonerteknikk.

Ifølge firmaet skal den «digitale» Chromolux-kartongen gi høy gloss, god tonerheftelse og fargegjengivelse samt kunne lamineres.

Chromolux Digital egner seg godt for preging og stansing og kartongen finnes i flere farger og gramvekter. Tenkte anvendelsesområder kan være personaliserte emballasjer, brosjyrer, visittkort, kalendere og gratulasjonskort.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: