Print Power - nytt blad

PUBLISERT: 10 juni 2014
OPPDATERT: 21 mars

pp2

Nå lanserer Print Power et nytt magasin i Norge og ti andre land i Europa i juni måned. Målgruppe for magasinet er ansatte i medie – og markedsføringsbransjen. Magasinet ble første gang publisert i Storbritannia i 2011, og nå kommer det altså ut en norsk utgave.

Vårnummeret av Print Power-magasinet er ferdig trykt og i Norge blir en skreddersydd utgave distribuert i juni. Den norske utgaven har flere lokale artikler om forskning og gode eksempler på bruk av papirbasert kommunikasjon. Opplaget til magasinet blir fra starten 4000, og man tenker to utgivelser i året. Magasinet fremmer trykte medier i en flerkanals verden. Metro Branding i Sandefjord har utført det redaksjonelle arbeidet i Norge, og magasinet har også norske annonsører.

Kort tid etter distribusjonen blir det gjennomført en leserundersøkelse som skal legge grunn på høstutgaven av magasinet.  I Norge er Grafisk bransjeforening –print og kommunikasjon i Norsk Industri sekretariat for Print Power.

Print Power er et nasjonalt og internasjonalt nettverk som skal fremme papirbasert informasjon og reklame som en effektiv og bærekraftig kommunikasjonskanal. Deltagere i nettverket i Norge er Posten Norge/Bring, Veolia, Fellesforbundet, Norske Skog, MBL, Fagpressen, Norsk Grafisk Leverandørforening, Papirleverandørenes landsforening, Nordma, Norpost og alle medlemsbedriftene i NHO Grafisk. Nettverket skal videreutvikles med enda flere aktører langs verdikjeden.

Magasinet kan bestilles fra PrintPower.no

Les videre

Webinarserie om bærekraft i praksis

Bærekraft, hva betyr det egentlig og hvordan kan jeg bidra? Det er utgangspunktet når Trykt i Norge inviterer til et bærekraftprogram for Grafisk bransjeforening sammen med Maria Peltokangas i Corporate Good.
Maria

100 eksemplarer av Revoria Press PC1120 installerte i Europa

Fujifilm har nå gjort sin installasjon nummer hundre av sin flaggskipsprinter Revoria Press PC1120 i Europa. Tonerpressen har vunnet flere utmerkelser gjennom årene.
revoria-pc1120

NIZE equipment blir Elitron-forhandler

NIZE Equipment, en nordisk distributør av storformatskrivere, skjæremaskiner og programvare, kunngjør et nytt strategisk partnerskap med Elitron, den italienske giganten innen digital skjæreteknologi.
Elitron_NIZE_Equipment

Agfa og EFI innleder samarbeid: "En milepæl"

Det globale strategiske partnerskapet beskrives i en felles pressemelding som en milepæl innen inkjetbasert storformatprinting. I praksis betyr dette at Agfa integrerer EFIs rull-til-rull-system i sitt sortiment, og at EFI vil tilby Agfas hybridmaskiner med inkjetteknologi.
EFI-Agfa-2-1024x683

Siste nytt

Etikettmarkedet falt 25 prosent

Etter korona, hvor etikettmarkedet eksploderte, var fallet på 25,8 % i 2023 (ifølge FINAT) kanskje å forvente. Likevel beskriver Claus Søndergaard, fra UPM Raflatac, det som et tøft år, men sier samtidig at forventningene til 2024 er positive.
Claus_UPMRaflatac

Utgir unikt verktøy for visualisering av foliedesign

Zeno lanseres nå i Norge. Et verktøy som vil hjelpe til å visualisere kundenes drømmer i 3D og forkorte salgsprosessen.
Zeno kollage

Arbeidshester og neonutskrifter hos SwissQprint

Planskriveren Kudu og rulleprinteren Karibu skal sammen med iøynefallende neontrykk trekke til seg blikkene på Swissqprints stand under Fespa.
SQP-trade-fair-1024x683

Rådgivning og kreativitet skal ta Wera inn i fremtiden

Wera i Porsgrunn har de siste 20 årene utviklet seg fra et rendyrket trykkeri til et "360 graders kommunikasjonshus". Med Dag Brekke-Rasmussen tilbake ved roret er siktet nå stilt inn mot å utvikle det konseptet enda mer.
Wera Dag