Sørlie AS blir del av 07 Media

PUBLISERT: 16 juni 2014
OPPDATERT: 21 mars

07kaffe-124x200_02Sørlie AS i Oslo har kjempet for sin eksistens i et krevende marked, og løsningen blir nå at det tradisjonsrike firmaet blir en del av 07 Xpress AS. Sørlie AS har i en årrekke har vært en god underleverandør til 07 Media, og blir nå en del av dette konsernet.

I praksis vil selskapet fortsatt bli driftet på Tveita på nåværende adresse, men gradvis vil selskapet bli overflyttet til 07 Xpress i Peter Møllers vei 12. Sørlie as startet opp i 1972, og er en velkjent aktør på området storformat og digitaltrykk.

– Vi håper og tror at markedet vil reagere positivt på endringen og sette pris på at «Gamle Sørlie» nå kan representere en meget stor bredde hva gjelder produkter og tjenester i markedet, sier Håvard Grjotheim, konsernsjef i 07 Media i en uttalelse til Norsk Industri.

Les videre

Webinarserie om bærekraft i praksis

Bærekraft, hva betyr det egentlig og hvordan kan jeg bidra? Det er utgangspunktet når Trykt i Norge inviterer til et bærekraftprogram for Grafisk bransjeforening sammen med Maria Peltokangas i Corporate Good.
Maria

Fremtiden for SPG: "Nå aksellererer vi igjen"

Det kan ha vært litt stille rundt Scandinavian Print Group i det siste. Det er en forklaring på det – og det kommer til å endre seg!
Esben_Mols_Kabell

Riso kjøper Toshibas printhodevirksomhet

Riso kjøper Toshiba Tecs viktigste inkjetvirksomhet i en avtale som forventes å bli fullført i sommer.
riso-toshiba

100 eksemplarer av Revoria Press PC1120 installerte i Europa

Fujifilm har nå gjort sin installasjon nummer hundre av sin flaggskipsprinter Revoria Press PC1120 i Europa. Tonerpressen har vunnet flere utmerkelser gjennom årene.
revoria-pc1120

Siste nytt

Etikettmarkedet falt 25 prosent

Etter korona, hvor etikettmarkedet eksploderte, var fallet på 25,8 % i 2023 (ifølge FINAT) kanskje å forvente. Likevel beskriver Claus Søndergaard, fra UPM Raflatac, det som et tøft år, men sier samtidig at forventningene til 2024 er positive.
Claus_UPMRaflatac

Utgir unikt verktøy for visualisering av foliedesign

Zeno lanseres nå i Norge. Et verktøy som vil hjelpe til å visualisere kundenes drømmer i 3D og forkorte salgsprosessen.
Zeno kollage

Arbeidshester og neonutskrifter hos SwissQprint

Planskriveren Kudu og rulleprinteren Karibu skal sammen med iøynefallende neontrykk trekke til seg blikkene på Swissqprints stand under Fespa.
SQP-trade-fair-1024x683

Rådgivning og kreativitet skal ta Wera inn i fremtiden

Wera i Porsgrunn har de siste 20 årene utviklet seg fra et rendyrket trykkeri til et "360 graders kommunikasjonshus". Med Dag Brekke-Rasmussen tilbake ved roret er siktet nå stilt inn mot å utvikle det konseptet enda mer.
Wera Dag