Ny funksjon for produksjon av soft cover

tween_mcMüller Martini har lagd en ny funksjon for soft cover bøker i Ventura Mc som heter Tween Mc. Funksjonen innebærer at man nå skal kunne binde inn falsede ark i mindre formater i ferdige bokblokker. Tween Mc skal fungere i applikasjoner som produktkataloger og pocketbøker.

Tween står for between, altså mellom. Bak funksjonen skjuler det seg ny servoteknikk som gjør det mulig å binde inn falsede ark i ulike posisjoner og i ulike formater, både lengde og høyde. Falsingen kan være alt fra dobbel parallellfals til vindusfals og kartfals.

Alle nye modeller av Ventura Mc kommer til å utstyres med Tween-funksjonen, men det skal også gå an å oppgradere eksisterande installasjoner fra 2/11-serien og opp.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *