Fespa-event om digitalt tekstilprint

Melanie Bowles, ekspert på digitalt tekstilprint, er en av hovedtalerna på Fespa-konferansen.

Melanie Bowles, ekspert på digitalt tekstilprint, er en av hovedtalerna på Fespa-konferansen.

Fespa arrangerer en konferanse om digitalt tekstilprint den 2. oktober i Milano. Det er den fjerde i serien og har sterkt fokus på utdanning, både når det gjelder teknikk, kreativitet og forretninger.
På konferansen går man gjennom hele tekstilindustrien, inklusive promotionprodukter, tekstiler, dekorasjon, innredning og såkalt «soft signage».
Blant hovedtalerna finner vi Melanie Bowles, ekspert på digital tekstil ved Chelsea College of Art and Design og forfatter av boken Digital textile design. For de som er mer kreativt intresserte kommer den Los Angeles-baserte designeren Michael Schmidt, som blant annet har arbeidet med verdenskjente artister som Lady Gaga, Ozzy Osbourne og Madonna.
Mer informasjon om konferansen finner du på konferansens nettsted.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: