Fespa-event om digitalt tekstilprint

PUBLISERT: 11 august 2014
OPPDATERT: 11 august
Melanie Bowles, ekspert på digitalt tekstilprint, er en av hovedtalerna på Fespa-konferansen.
Melanie Bowles, ekspert på digitalt tekstilprint, er en av hovedtalerna på Fespa-konferansen.

Fespa arrangerer en konferanse om digitalt tekstilprint den 2. oktober i Milano. Det er den fjerde i serien og har sterkt fokus på utdanning, både når det gjelder teknikk, kreativitet og forretninger.
På konferansen går man gjennom hele tekstilindustrien, inklusive promotionprodukter, tekstiler, dekorasjon, innredning og såkalt «soft signage».
Blant hovedtalerna finner vi Melanie Bowles, ekspert på digital tekstil ved Chelsea College of Art and Design og forfatter av boken Digital textile design. For de som er mer kreativt intresserte kommer den Los Angeles-baserte designeren Michael Schmidt, som blant annet har arbeidet med verdenskjente artister som Lady Gaga, Ozzy Osbourne og Madonna.
Mer informasjon om konferansen finner du på konferansens nettsted.

Les videre

Fespa: Ricoh vil vise teknikker som gir vekst

"Innovasjonsdrevne markedsutviklingsmuligheter" vil bli vist frem på Fespa. Dette lover Ricoh i forkant av messen i Amsterdam.
Ricohprinter-fespa

Oppsummerer nytten av automatisering

Summa demonstrerer ikke bare én, men to arbeidsflytløsninger under Fespa. Dette for å vise kundene hvordan de kan effektivisere prosessene sine.
Summa-1024x768

Mer holdbare utskrifter med nye imagePROGRAF

Den nye imagePROGRAF GP-serien er utstyrt med syv farger, inkludert oransje og grå.
Untitled design - 1

Det skjer på årets Fespa-messe

Når Fespa Global Print Expo kommer tilbake til Amsterdam RAI i mars, vil det være med kjente funksjoner som Sustainability Spotlight og World Wrap Masters, men også med nyheter knyttet til digital signage, personalisering og et initiativ for å redusere avfall.
Fespa kollage

Siste nytt

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserer lanseringen av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet. De nye digitalpressene er designet for å forbedre både produksjonsflyten og økonomien i trykkeribransjen – og inneholder derfor en rekke autonome løsninger som skal effektivisere produksjonsprosesser.
hp123

Epson går i personaliseringens spor

Mindre serier med tilpassede produkter, det er en klar trend i den grafiske bransjen. Epson lanserte to nyheter i dette segmentet på Fespa: en UV-printer og en DTF/DTG-printer. Begge inngangsmodeller av desktop-størrelse.
Epson-6-1024x683

swissQprint gir 3 års garanti – uten dyrere pris

swissQprint viste ingen produktnyheter på Fespa, men kunne fortelle at de nå har tre års garanti på alle sine printere - uten ekstra kostnad.
SQP

Avfall blir helt nye produkter med Hexis nye satsing

Avfall fra materialer blir husisolasjon og PVC-rør når Hexis nye resirkuleringsprogram rulles ut i Europa. Under Fespa viser det franske selskapet også en ny ultratransparent film og nye farger i Bodyfence- og Skintac-serien.
hexis_wallgren