Digitalt emballasjetrykk i vekst– Er ditt firma klart?

Intet grafisk område utvikler seg så raskt som digitalt emballasjetrykk. Derfor arrangerer AGI en temadag spesifikt om dette.

DIGIPACK 2014
Konferanse om digitalt emballasjetrykk.
8. oktober, Malmö Börshus, Sverige.

Kevin Karstedt Adm. dir. Karsted Partners

Kevin Karstedt
Adm. dir. Karsted Partners

Hovedforedragsholder er Kevin Karstedt. Få har gjort så stor innsats for emballasjeproduksjon generelt, og digitalt emballasjetrykk spesielt. Som skribent, taler og konsulent er hans navn en institusjon i emballeringsbransjen. Vi er stolte over å kunne presentere ham for første gang i Skandinavia.

Jesper Clement Forsker ved CBS

Jesper Clement
Forsker ved CBS

Den andre hovedtaleren er Jesper Clement fra Copenhagen Business School. Jesper Clement forsker på konsumentoppførsel og er godt kjent med sammenhengen mellom inntrykk og handling. På konferansen vever han inn digitaltrykk i denne diskusjonen.

På konferansen finner du leverandører, brukere, emballasjekjøpere og uavhengige eksperter som alle gir sine beste tips om hvordan du bygger din digitale strategi på emballasjemarkedet. Bak arrangementet står AGI og Cap & Design, i samarbeid med Grafisk Arbejdsgiverforening i Danmark, Grafiska Företagens Förbund i Sverige, Grafisk bransjeforening – print og kommunikasjon i Norge samt Packbridge og Packmarknaden i Sverige.

Digipack nettsted for info og påmelding

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *