Digitalt emballasjetrykk i vekst– Er ditt firma klart?

PUBLISERT: 14 august 2014
OPPDATERT: 14 august

Intet grafisk område utvikler seg så raskt som digitalt emballasjetrykk. Derfor arrangerer AGI en temadag spesifikt om dette.

DIGIPACK 2014
Konferanse om digitalt emballasjetrykk.
8. oktober, Malmö Börshus, Sverige.

Kevin Karstedt Adm. dir. Karsted Partners
Kevin Karstedt
Adm. dir. Karsted Partners

Hovedforedragsholder er Kevin Karstedt. Få har gjort så stor innsats for emballasjeproduksjon generelt, og digitalt emballasjetrykk spesielt. Som skribent, taler og konsulent er hans navn en institusjon i emballeringsbransjen. Vi er stolte over å kunne presentere ham for første gang i Skandinavia.

Jesper Clement Forsker ved CBS
Jesper Clement
Forsker ved CBS

Den andre hovedtaleren er Jesper Clement fra Copenhagen Business School. Jesper Clement forsker på konsumentoppførsel og er godt kjent med sammenhengen mellom inntrykk og handling. På konferansen vever han inn digitaltrykk i denne diskusjonen.

På konferansen finner du leverandører, brukere, emballasjekjøpere og uavhengige eksperter som alle gir sine beste tips om hvordan du bygger din digitale strategi på emballasjemarkedet. Bak arrangementet står AGI og Cap & Design, i samarbeid med Grafisk Arbejdsgiverforening i Danmark, Grafiska Företagens Förbund i Sverige, Grafisk bransjeforening – print og kommunikasjon i Norge samt Packbridge og Packmarknaden i Sverige.

Digipack nettsted for info og påmelding

Les videre

Konica Minolta lanserer ny B2-inkjet printer

Med sine 2400 m2 har Konica Minolta den syvende største standen på den grafiske messen Drupa. 150 personer vil stå for å ta imot de mange gjestene.
drupa24_konica

Summa automatiserer arbeidsflyten for inline skjæring

Summa viste blant annet inline-løsninger med matere til sine digitale skjærebord og tekstillaserkuttere under Fespa.
bob-summa

Gnistrende presisjon med iEchos nye laserstans

IEcho hadde med seg en rekke skjæremaskiner til Fespa. Den som kanskje fanget de besøkendes interesse mest var laserskjæremaskinen LCT350, som i gnistrende fei skar ut etiketter.
laserstans2

Automatisert og tilkoblet – Horizon på Drupa 2024

Horizon planlegger å ha en sterk tilstedeværelse på Drupa 2024. Med en stand på mer enn 1600 m² vil fokus være på helautomatiserte systemer og start-til-slutt arbeidsflyt.
Horizon-drupa

Siste nytt

Satser på eskeproduksjon i små serier

Stavangerbaserte Norengros Kjosavik ser en økt etterspørsel etter esker med trykk i mindre serier. Derfor har de investert i en HP Latex R2000.
norengros-Hjalmar

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1