Canon installerer den første Océ ImageStream 3500

PUBLISERT: 25 august 2014
OPPDATERT: 25 august
Océ ImageStream™ 3500
Océ ImageStream™ 3500

Canon Europa har kunngjort at de skal installere den første Océ ImageStream™ 3500 ved trykkeribedriften Bosch-Druck i Landshut, Tyskland, innen slutten av året.

Bosch-Druck er en sentral leverandør av service-manualer for bilprodusenter, i tillegg til andre tjenester for publisering og direktemail. Canons nye Océ ImageStream 3500 vil bli brukt til å trykke skreddersydd materiell på bestilling, med kort leveringstid og mer effektiv lagerstyring, og samtidig levere på nivå med høy offset-kvalitet ved bruk av en inkjetløsning.

Océ ImageStream 3500 ble annonsert i mai og er Canons første høyvolums fullfarge trykkpresse innen det Inkjetbaserte Océ-produktsortimentet som kan skrive ut på bestrøket offsetpapir, inkludert matt, silke og glanset papir. Denne nyutviklingen gjør det mulig for utskriftsleverandører (PSP) å produsere den samme høye kvaliteten på tvers av offset og digitale produksjonslinjer, noe som eliminerer behovet for to ulike papirtyper.

–Trykking av tekniske manualer for bilindustrien, samt fullfargebøker og brosjyrer for profesjonell publisering, krever høy utskriftskvalitet med robuste og pålitelige blekk- og substratsløsninger. Vi har samarbeidet nært med Canon for å finne en digital utskriftsløsning som oppfyller våre behov, og ImageStream var et logisk valg. Med ImageStream føler vi at vi kan øke bedriftens effektivitet samtidig som vi kan tilby nye tjenester til både nye og eksisterende kunder, sier Dr. Rüdiger Schmidt, Managing Director ved Bosch-Druck.

–ImageStream-teknologien gir offset-trykkerier en helt ny mulighet til å enten utfylle sin eksisterende produksjon med digitalt utstyr, eller gå fullt og helt over til digital teknologi uten å måtte ofre verken kvalitet eller utseende på sluttproduktet. Canon har samarbeidet med Bosch-Druck i mange måneder for å forstå bedriftens behov og krav, og ImageStream oppfyller alt dette. Vi ser frem til et fortsatt nært samarbeid med Bosch-Druck om vår første ImageStream installering, sier Svein Moe Ihler, Nordic Marketing Manager, Commercial Print, i Canon Norge.

ImageStream 3500 ble annonsert på Canon for Business 2014 i mai og vil være utstilt for første gang i september, på Canon Commercial Printing Business Days.

Les videre

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Marabu går grønt med ny sertifisering

Nylig ble blekkprodusenten Marabu sertifisert i henhold til Greenguard. En merking som viser at et produkt er testet og evaluert for å møte strenge grenser for kjemiske utslipp. Et budskap som Marabu legger vekt på under Drupa.
Marabu-4-1024x683

Kodak vil transformere fra offset til digitalt med en ny gigant

Den enormt store trykkpressen Prosper Ultra 520 spilte den åpenbare hovedrollen blant Kodaks Drupa-nyheter. Et sterkt mål for selskapet er at trykkerier skal legge over offsetjobber til denne pressen uten å måtte gå på akkord med kvalitet eller hastighet.
kodak-DSC0765

Siste nytt

Satser på eskeproduksjon i små serier

Stavangerbaserte Norengros Kjosavik ser en økt etterspørsel etter esker med trykk i mindre serier. Derfor har de investert i en HP Latex R2000.
norengros-Hjalmar

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1