Canon installerer den første Océ ImageStream 3500

Océ ImageStream™ 3500

Océ ImageStream™ 3500

Canon Europa har kunngjort at de skal installere den første Océ ImageStream™ 3500 ved trykkeribedriften Bosch-Druck i Landshut, Tyskland, innen slutten av året.

Bosch-Druck er en sentral leverandør av service-manualer for bilprodusenter, i tillegg til andre tjenester for publisering og direktemail. Canons nye Océ ImageStream 3500 vil bli brukt til å trykke skreddersydd materiell på bestilling, med kort leveringstid og mer effektiv lagerstyring, og samtidig levere på nivå med høy offset-kvalitet ved bruk av en inkjetløsning.

Océ ImageStream 3500 ble annonsert i mai og er Canons første høyvolums fullfarge trykkpresse innen det Inkjetbaserte Océ-produktsortimentet som kan skrive ut på bestrøket offsetpapir, inkludert matt, silke og glanset papir. Denne nyutviklingen gjør det mulig for utskriftsleverandører (PSP) å produsere den samme høye kvaliteten på tvers av offset og digitale produksjonslinjer, noe som eliminerer behovet for to ulike papirtyper.

–Trykking av tekniske manualer for bilindustrien, samt fullfargebøker og brosjyrer for profesjonell publisering, krever høy utskriftskvalitet med robuste og pålitelige blekk- og substratsløsninger. Vi har samarbeidet nært med Canon for å finne en digital utskriftsløsning som oppfyller våre behov, og ImageStream var et logisk valg. Med ImageStream føler vi at vi kan øke bedriftens effektivitet samtidig som vi kan tilby nye tjenester til både nye og eksisterende kunder, sier Dr. Rüdiger Schmidt, Managing Director ved Bosch-Druck.

–ImageStream-teknologien gir offset-trykkerier en helt ny mulighet til å enten utfylle sin eksisterende produksjon med digitalt utstyr, eller gå fullt og helt over til digital teknologi uten å måtte ofre verken kvalitet eller utseende på sluttproduktet. Canon har samarbeidet med Bosch-Druck i mange måneder for å forstå bedriftens behov og krav, og ImageStream oppfyller alt dette. Vi ser frem til et fortsatt nært samarbeid med Bosch-Druck om vår første ImageStream installering, sier Svein Moe Ihler, Nordic Marketing Manager, Commercial Print, i Canon Norge.

ImageStream 3500 ble annonsert på Canon for Business 2014 i mai og vil være utstilt for første gang i september, på Canon Commercial Printing Business Days.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: