Høyere produktivitet på skjærebordet

Like før sommerferien lanserte Zünd Scandinavia den nyeste versjonen av deres workflowprogram Prepare it! 5.0. «Prepare it!» inngår i en serie av programmer fra Zünd, hvor man blant annet kan finne emballasjeprogrammet «Impact Designer» og skjæreprogrammet «Cut it!».  Prepare it! sikrer den best mulige planlegging av selve skjæreoppgaven.
Zünd har redesignet printkø grensesnittet, så det er betydeligt lettere å få oversikten og orientere seg i. Filene kan kontrolleres visuelt, og det er mulig å søke og filtrere på en ny og enklere måte. Nye printstatussymboler gir samtidig operatøren et hurtigt overblikk over jobbsituasjonen.
En ny beregner av Auto Nesting featuren, som automatisk plasserer filene på arket er optimert, så filene fritt kan roteres og dermed kan man oppnå en bedre utnyttelse av arket. Hvis filene ikke kan plasseres uten at det oppstår en rest, beregnes en ny plassering for restene på et mindre ark.
For alle filene beregnes dessuten den forventede skjæretid, hvilket er avgjørende i tilrettelegging av produksjonen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: