Høyere produktivitet på skjærebordet

PUBLISERT: 25 august 2014
OPPDATERT: 25 august

Like før sommerferien lanserte Zünd Scandinavia den nyeste versjonen av deres workflowprogram Prepare it! 5.0. «Prepare it!» inngår i en serie av programmer fra Zünd, hvor man blant annet kan finne emballasjeprogrammet «Impact Designer» og skjæreprogrammet «Cut it!».  Prepare it! sikrer den best mulige planlegging av selve skjæreoppgaven.
Zünd har redesignet printkø grensesnittet, så det er betydeligt lettere å få oversikten og orientere seg i. Filene kan kontrolleres visuelt, og det er mulig å søke og filtrere på en ny og enklere måte. Nye printstatussymboler gir samtidig operatøren et hurtigt overblikk over jobbsituasjonen.
En ny beregner av Auto Nesting featuren, som automatisk plasserer filene på arket er optimert, så filene fritt kan roteres og dermed kan man oppnå en bedre utnyttelse av arket. Hvis filene ikke kan plasseres uten at det oppstår en rest, beregnes en ny plassering for restene på et mindre ark.
For alle filene beregnes dessuten den forventede skjæretid, hvilket er avgjørende i tilrettelegging av produksjonen.

Les videre

Cloudlab vil hjelpe trykkeriene med netthandel

Tyske Cloudlab Solutions er en etablert leverandør av web-to-print løsninger innen både trykk og emballasje. Med den nye versjonen X3 tar selskapet i bruk KI når det gjelder blant annet design og prissetting.
Cloudlab-1024x683

Programvaresamarbeid for bedre flyt

ECO3 og eProductivity Software (ePS) har inngått et strategisk partnerskap med mål om å ta automatiseringen hos trykkeriene til neste nivå.
ECO3-ePS-1024x684

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Siste nytt

Handel på Drupa: RK Grafisk først i Norge med kjempemaskin fra MGI

RK Grafisk styrker sine muligheter til foredling med partiell lakk og varmfoliering ved å investere i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Handelen ble gjort på Drupa og installasjonen blir den første i Norge.
KM RK Grafisk

Stor skjærebordspesial: Bordene blir større og mer automatiske

Skjærebord finner veien inn i stadig flere grafiske bedrifter. Flatbed-skjæreteknologien rommer så mange muligheter for etterbehandling av spesielle medier, og effektiviteten og automatiseringen vokser raskt.
cut_02

Produktregn hos jubilerende Plockmatic

Plockmatic stiller med rekordmange nye produkter under årets Drupa. Ikke minst en ny generasjon av den trofaste Morgana DigiFold som har fått tillegg av Ultra.
Plockmatic-1-1024x683

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676