Luth Gruppen blir forhandler for Flint Group

PUBLISERT: 25 august 2014
OPPDATERT: 21 mars
Arne Nielsen fra Luth Gruppen.
Arne Nielsen fra Luth Gruppen.

Flint Group og Luth Gruppen har inngått en forhandleravtale som dekker arkoffsetsegmentet i Norge. Avtalen omfatter markedsledende varemerker som K+E farger, Varn kjemikalier samt dayGraphica gummiduker.
Flint Group’s produkter og Luth Gruppens organisasjon er en perfekt kombinasjon for begge bedriftene i det norske markedet, heter det i en meldng fra Luth Gruppen.

Både Flint Group og Luth Gruppen fokuserer sterkt på arkoffset segmentet.
– Samarbeidet med Luth Gruppen er et viktig ledd i vårt arbeid for økt kundefokus. Våre kunder vil få raskere leveranser og et mer omfattende servicetilbud ved at Luth Gruppen markedsfører Flint Group’s totale produktportefølje, sier Peter Kull, salgssjef for arkoffset i Norden.
– De to bedriftene deler den samme lidenskap for topp kvalitet og service. Dette vil igjen kundene dra fordel av ved å øke sin produktivitet i trykkeriet. Den nye avtalen er inngått mellom to partnere som setter høye krav til standarden i sin virksomhet. Kundene vil få lett tilgjengelighet til disse verdiene.

Luth Gruppen har et komplett program av forbruksartikler, maskiner og utstyr fra Heidelberg, Polar Mohr, Kodak og andre.

Flint Group, med hovedkontor i Luxembourg, har nesten 6600 ansatte. Gruppen hadde en omsetning i 2013 € 2,2 milliarder. De tilbyr et bredt spekter av konvensjonelle og UV-herdende trykkfarger og lakk for offset-, flexo- og dyptrykk, trykkeri kjemikalier, gummiduker og sleeves for offsettrykk, fotopolymer klisjé og sleeves, utstyr for klisjé produksjon og sleevesystem for flexotrykk, pigmenter og tilsetningsstoffer for grafisk og ikke-grafiske applikasjoner.

– Tillegget av Flint Group’s produktspekter til Luth Gruppens eksisterende portefølje betyr et stort løft i vårt totalkonsept, sier Luth Gruppens daglige leder Arne Henrik Nielsen. – Våre kunder kan forvente seg topp service og support for å møte fremtidens utfordringer.

Representanter for begge bedrifter vil besøke eller kontakte kunder i de neste ukene for å forklare implementeringen av den nye samarbeidsavtalen.

K+E, Varn og dayGraphica produkter vil bli integrert i Luth Gruppens logistikk og lagersystem på Furuset, Oslo.
Service og oppfølging vil skje av Luth Gruppen og Flint Group i samarbeid.

Les videre

Webinarserie om bærekraft i praksis

Bærekraft, hva betyr det egentlig og hvordan kan jeg bidra? Det er utgangspunktet når Trykt i Norge inviterer til et bærekraftprogram for Grafisk bransjeforening sammen med Maria Peltokangas i Corporate Good.
Maria

100 eksemplarer av Revoria Press PC1120 installerte i Europa

Fujifilm har nå gjort sin installasjon nummer hundre av sin flaggskipsprinter Revoria Press PC1120 i Europa. Tonerpressen har vunnet flere utmerkelser gjennom årene.
revoria-pc1120

NIZE equipment blir Elitron-forhandler

NIZE Equipment, en nordisk distributør av storformatskrivere, skjæremaskiner og programvare, kunngjør et nytt strategisk partnerskap med Elitron, den italienske giganten innen digital skjæreteknologi.
Elitron_NIZE_Equipment

Agfa og EFI innleder samarbeid: "En milepæl"

Det globale strategiske partnerskapet beskrives i en felles pressemelding som en milepæl innen inkjetbasert storformatprinting. I praksis betyr dette at Agfa integrerer EFIs rull-til-rull-system i sitt sortiment, og at EFI vil tilby Agfas hybridmaskiner med inkjetteknologi.
EFI-Agfa-2-1024x683

Siste nytt

Etikettmarkedet falt 25 prosent

Etter korona, hvor etikettmarkedet eksploderte, var fallet på 25,8 % i 2023 (ifølge FINAT) kanskje å forvente. Likevel beskriver Claus Søndergaard, fra UPM Raflatac, det som et tøft år, men sier samtidig at forventningene til 2024 er positive.
Claus_UPMRaflatac

Utgir unikt verktøy for visualisering av foliedesign

Zeno lanseres nå i Norge. Et verktøy som vil hjelpe til å visualisere kundenes drømmer i 3D og forkorte salgsprosessen.
Zeno kollage

Arbeidshester og neonutskrifter hos SwissQprint

Planskriveren Kudu og rulleprinteren Karibu skal sammen med iøynefallende neontrykk trekke til seg blikkene på Swissqprints stand under Fespa.
SQP-trade-fair-1024x683

Rådgivning og kreativitet skal ta Wera inn i fremtiden

Wera i Porsgrunn har de siste 20 årene utviklet seg fra et rendyrket trykkeri til et "360 graders kommunikasjonshus". Med Dag Brekke-Rasmussen tilbake ved roret er siktet nå stilt inn mot å utvikle det konseptet enda mer.
Wera Dag