Snart Sign og Print!

PUBLISERT: 28 august 2014
OPPDATERT: 28 august
Kjetil Sjøeng fra Merkur Grafisk
Kjetil Sjøeng fra Merkur Grafisk

Merkur Grafisk har satset friskt de siste par årene, både når det gjelder profilering i markedet og på kontinuerlig oppdatering av bedriftens maskinpark, samt kursing av personalet. Kjetil Sjøeng forteller at flere fra markedsavdelingen kommer til å besøke Sign og Print.

– Det er helt klart. Jeg kommer, og flere fra salg og marked vil komme på messen til forskjellige tidspunkter. Vi har foreløpig ikke minglet så mye på rene bransjearrangementer, men ser på det som en del av vår nye satsing. Egen stand kommer vi ikke til å ha, men vi vil være tilstede som besøkende. Jeg med også med at en del av våre ansatte fra andre avdelinger vil dukke opp på eget initiativ.

Vil dere kanskje komme til å foreta innkjøp av noen av de maskinene som blir utstilt?

– Når det gjelder innkjøp av nytt utstyr så gjør vi en god del forarbeid internt hos oss før vi går til nyanskaffelselser, men det er jo likevel mye moro å titte på på en messe. Kanskje får vi nye ideer?

Du registrerer din påmelding gratis til messen her: signogprint.no

Les videre

Konica Minolta lanserer ny B2-inkjet printer

Med sine 2400 m2 har Konica Minolta den syvende største standen på den grafiske messen Drupa. 150 personer vil stå for å ta imot de mange gjestene.
drupa24_konica

Summa automatiserer arbeidsflyten for inline skjæring

Summa viste blant annet inline-løsninger med matere til sine digitale skjærebord og tekstillaserkuttere under Fespa.
bob-summa

Gnistrende presisjon med iEchos nye laserstans

IEcho hadde med seg en rekke skjæremaskiner til Fespa. Den som kanskje fanget de besøkendes interesse mest var laserskjæremaskinen LCT350, som i gnistrende fei skar ut etiketter.
laserstans2

Automatisert og tilkoblet – Horizon på Drupa 2024

Horizon planlegger å ha en sterk tilstedeværelse på Drupa 2024. Med en stand på mer enn 1600 m² vil fokus være på helautomatiserte systemer og start-til-slutt arbeidsflyt.
Horizon-drupa

Siste nytt

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Ny high-end foto- og plakatprinter fra Epson

Epson lanserer ny storformatskriver for det profesjonelle foto-, kunst- og plakatmarkedet.
Epson_P20500Series

Fujifilm viser deres styrkede B2-repertoar på Drupa

Sammen med en stor del av Fujifilms omfattende portefølje, vil et par nye B2-printere være utstilt på Fujifilms stand på Drupa, som er intet mindre end 2.420 m2 stor, hvilket noenlunde tilsvarer tre håndballbaner.
fujifilm-drupa

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12