Snart Sign og Print!

Kjetil Sjøeng fra Merkur Grafisk

Kjetil Sjøeng fra Merkur Grafisk

Merkur Grafisk har satset friskt de siste par årene, både når det gjelder profilering i markedet og på kontinuerlig oppdatering av bedriftens maskinpark, samt kursing av personalet. Kjetil Sjøeng forteller at flere fra markedsavdelingen kommer til å besøke Sign og Print.

– Det er helt klart. Jeg kommer, og flere fra salg og marked vil komme på messen til forskjellige tidspunkter. Vi har foreløpig ikke minglet så mye på rene bransjearrangementer, men ser på det som en del av vår nye satsing. Egen stand kommer vi ikke til å ha, men vi vil være tilstede som besøkende. Jeg med også med at en del av våre ansatte fra andre avdelinger vil dukke opp på eget initiativ.

Vil dere kanskje komme til å foreta innkjøp av noen av de maskinene som blir utstilt?

– Når det gjelder innkjøp av nytt utstyr så gjør vi en god del forarbeid internt hos oss før vi går til nyanskaffelselser, men det er jo likevel mye moro å titte på på en messe. Kanskje får vi nye ideer?

Du registrerer din påmelding gratis til messen her: signogprint.no

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *