Canon Europa lanserer Océ PlotWave 500

PUBLISERT: 9 september 2014
OPPDATERT: 9 september
OCÉ PLOTWAVE 500
OCÉ PLOTWAVE 500

1. september lanserte Canon Europa et nyutviklet produkt i porteføljen med Radiant Fusing-teknologi: Océ PlotWave 500 – en sort-hvitt kompakt skriver for storformat, med skanner og kopifunksjon designet for det tekniske dokumentmarkedet med mellomstore volumer.

Det nye produktet fyller gapet mellom lav-volums Océ PlotWave 340 og 360 og Océ PlotWave 750 produksjonsskrivere – ideell for brukere i CAD-sektoren (som AEC, statlige/offentlige kontorer, produksjon og reproavdelinger) med utskriftsvolumer på mellom 7000 og 25 000m2 per år.

Océ PlotWave 500 har en oppløsning på 600 x 1200 dpi ved hastighet på 10 A1-sider per minutt, og har det samme Océ ClearConnect multiberøringspanelet som de andre modellene i serien (beslektet med nettbrett-teknologien) – sammen med en forbedret prosesseringsenhet og siste generasjons skriverhoder. Den har i tillegg kapasitet på opptil fire medieruller, noe som gir opptil 730 m2 kontinuerlig utskrift.

Takket være Océ Radiant Fusing-teknologien har Océ PlotWave 500 kort oppvarmingstid, med kun 30 sekunder (i gjennomsnitt) fra dvalemodus til første utskrift er ferdig. Denne teknologien sikrer også skarpere resultater sammenlignet med konvensjonell fusing-teknologi, ettersom toneren smelter på stedet i stedet for å bli overført via en oppvarmet rull. Dette gir kort oppvarming sammenlignet med opptil fire minutters oppstartstid for konvensjonelle skrivere. Dermed spares raskt en time eller mer daglig i forhold til ventetid.

PlotWave 500 er designet og konstruert for kommersielt bruk med solide, varige komponenter.

Det nye produktet er i tillegg mer energieffektivt sammenlignet med lignende produkter på markedet, ettersom den kun forbruker og genererer den energien som kreves for hver enkelt utskriftsjobb – noe som sikrer minimalt med svinn og redusert varme- og ozonutslipp.

I likhet med modellene Océ PlotWave 340 og 360, har Océ PlotWave 500 full nettskyintegrering og tillater utskrift fra og skanning til nettskyen via mobiltelefon, nettbrett, USB-minnepenn eller et skrivernettverk. I tillegg kan alle som trenger tilgang til skriveren via mobilt utstyr, oppnå dette via Océ Publisher mobilapp. Océ PlotWave 500 drives med det universelle Océ programvaresettet som ser ut og fungerer likt på alle Océ storformat-systemer. Brukeren kan definere jobbinnstillinger og kjøre oppgaver via Océ ClearConnect multiberøringspanel, drivere eller presentasjonsverktøy som er like på alle Océ storformat-systemer, både for farge og sort-hvitt. Dermed oppnås en ensartet arbeidsflyt i hele Océ PlotWave 750-, Océ PlotWave 340/360-, Océ ColorWave 650- og Océ ColorWave 300-systemet.

Océ PlotWave 500 er designet for enkel service; prosesseringsenhetene er plassert lett tilgjengelige og gir kort servicetid. Fjerndiagnostikk gjør det også mulig for teknikere å få ekstern tilgang til skriveren, noe som reduserer nedetiden ytterligere.

– Océ PlotWave-teknologien er utviklet for å oppfylle kundenes spesifikke behov, slik de har utviklet seg i løpet av de siste 5 årene, og den er nå i stor grad en veldokumentert teknologi for produktiv storformat-utskrift innen området tekniske dokumenter, sier Anton Strand, Channel Director, Wide Format Group, Canon Norge.

– Nyutviklingen utvider sortimentet med Océ PlotWave multifunksjonelle sort-hvitt-produkter og vi ser frem til å demonstrere styrkene ved dette produktet for våre kunder. Vårt mål er som alltid å hjelpe kundene å oppnå eksepsjonelle resultater, avslutter Anton Strand.

Les videre

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Marabu går grønt med ny sertifisering

Nylig ble blekkprodusenten Marabu sertifisert i henhold til Greenguard. En merking som viser at et produkt er testet og evaluert for å møte strenge grenser for kjemiske utslipp. Et budskap som Marabu legger vekt på under Drupa.
Marabu-4-1024x683

Kodak vil transformere fra offset til digitalt med en ny gigant

Den enormt store trykkpressen Prosper Ultra 520 spilte den åpenbare hovedrollen blant Kodaks Drupa-nyheter. Et sterkt mål for selskapet er at trykkerier skal legge over offsetjobber til denne pressen uten å måtte gå på akkord med kvalitet eller hastighet.
kodak-DSC0765

Siste nytt

Handel på Drupa: RK Grafisk først i Norge med kjempemaskin fra MGI

RK Grafisk styrker sine muligheter til foredling med partiell lakk og varmfoliering ved å investere i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Handelen ble gjort på Drupa og installasjonen blir den første i Norge.
KM RK Grafisk

Stor skjærebordspesial: Bordene blir større og mer automatiske

Skjærebord finner veien inn i stadig flere grafiske bedrifter. Flatbed-skjæreteknologien rommer så mange muligheter for etterbehandling av spesielle medier, og effektiviteten og automatiseringen vokser raskt.
cut_02

Produktregn hos jubilerende Plockmatic

Plockmatic stiller med rekordmange nye produkter under årets Drupa. Ikke minst en ny generasjon av den trofaste Morgana DigiFold som har fått tillegg av Ultra.
Plockmatic-1-1024x683

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676