Epson lanserer verdens minste blekkskriver

PUBLISERT: 9 september 2014
OPPDATERT: 9 september

epson_mini5. september lanserte Epson en ny produktserie på IFA 2014, deriblant verdens minste og letteste A4-blekkskriver , WorkForce WF-100W.
– WF-100W er en ny kategori for oss og verdens første, utviklet for å innfri et viktig kundebehov – utskrift på farten, sier markedssjef Solfrid Dyrrdal Liland i Epson Norge.

WorkForce WF-100W er verdens minste og letteste A4-blekkskriver og er også svært lett å ta med seg. Den har et integrert batteri som kan lades overalt via USB eller AC-adapteren som følger med, måler 309 x 154 x 61 mm og veier bare 1,6 kg. Den er også den eneste bærbare skriveren som har en LCD-skjerm og pigmentblekk for alle farger. Det gir holdbare og smittefrie utskrifter som tørker raskt. WF-100W er også svært brukervennlig, da den er den eneste bærbare skriveren med Wi-Fi Direct-tilkobling1 og Epson Connect, som omfatter Epson iPrint og Email Print . Den har også WiFi og Google Cloud Print, i tillegg til Apple AirPrint -kompabilitet.

WF-100W er perfekt for selgere, håndverkere og andre foretak som må produsere dokumenter, fakturaer og kontrakter når de ikke er på kontoret, da den kan brukes i bilen, hjemme eller på kundens kontor. Selv om WF-100W er utviklet for et liv på farten er Wi-Fi-tilkoblingen og den lille utformingen noe som tar seg bra ut i resepsjonen på kontorer som er ute etter en pen og liten skriver.

WF-100W-skriveren er tilgjengelig fra november og koster kr. 2.695,- inkl. mva.

Les videre

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

Drupa 2024 lokket til seg betydelig færre besøkende enn forventet

Da Drupa åpnet dørene for noen uker siden, var det åtte år siden sist messen ble arrangert. En pandemi kom i mellom. Nå foreligger besøkstallene og de var absolutt en skuffelse for Messe Düsseldorf.
Eingänge, entrance

Produktregn hos jubilerende Plockmatic

Plockmatic stiller med rekordmange nye produkter under årets Drupa. Ikke minst en ny generasjon av den trofaste Morgana DigiFold som har fått tillegg av Ultra.
Plockmatic-1-1024x683

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676

Siste nytt

Satser på eskeproduksjon i små serier

Stavangerbaserte Norengros Kjosavik ser en økt etterspørsel etter esker med trykk i mindre serier. Derfor har de investert i en HP Latex R2000.
norengros-Hjalmar

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1