Sign og Print 2014 - nytt

PUBLISERT: 9 september 2014
OPPDATERT: 9 september

tommi

Sist ankommet i rekken av foredragsholdere på Sign og Print 2014 er Tommi Luhtanen. Tommi er en grafisk designer og konsulent for kreativ software basert i Finland. I løpet av sin karriere har han jobbet for større forlag, medieselskaper og reklamebyråer, noe som har gitt ham enorme kunnskaper når det gjelder kreativt arbeid. I 2011 begynte Tommi i jobben som Business Development Manager hos Adobe med fokus på kreativt design og løsninger innen software for nettpublisering. Du kan følge Tommi på Twitter.

Nå er det bare noen få dager igjen, den 17-18. september er det det dags for årets store grafiske messe i Oslo. Sign og Print er årets høydepunkt for deg som jobber med trykk, skiltproduksjon, kommunikasjon, digitale og fysiske dokumenter samt informasjonshåndtering. Kom til messen og besøk de viktigste leverandørene i bransjen. La deg inspirere av seminarene som er en blanding av teknikk, arbeidsflyt, markedsføring og kommunikasjon.
Det er gratis å besøke messen og delta på seminarene.

Klokken 17.00-20.30 den 17, september arrangerer vi dessuten bransjefest på Exporama. For en selvkostpris på 500 kroner får du buffet og to glass vin/øl/mineralvann. Till festen kommer også bandet «Tasty».

Du melder deg på messen på nettstedet signogprint.no. Der kan du også se oversikt over alle seminarene, foredragsholdere og utstillere. Velkommen!

Les videre

Handel på Drupa: RK Grafisk først i Norge med kjempemaskin fra MGI

RK Grafisk styrker sine muligheter til foredling med partiell lakk og varmfoliering ved å investere i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Handelen ble gjort på Drupa og installasjonen blir den første i Norge.
KM RK Grafisk

Stor skjærebordspesial: Bordene blir større og mer automatiske

Skjærebord finner veien inn i stadig flere grafiske bedrifter. Flatbed-skjæreteknologien rommer så mange muligheter for etterbehandling av spesielle medier, og effektiviteten og automatiseringen vokser raskt.
cut_02

Produktregn hos jubilerende Plockmatic

Plockmatic stiller med rekordmange nye produkter under årets Drupa. Ikke minst en ny generasjon av den trofaste Morgana DigiFold som har fått tillegg av Ultra.
Plockmatic-1-1024x683

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676

Siste nytt

Handel på Drupa: RK Grafisk først i Norge med kjempemaskin fra MGI

RK Grafisk styrker sine muligheter til foredling med partiell lakk og varmfoliering ved å investere i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Handelen ble gjort på Drupa og installasjonen blir den første i Norge.
KM RK Grafisk

Stor skjærebordspesial: Bordene blir større og mer automatiske

Skjærebord finner veien inn i stadig flere grafiske bedrifter. Flatbed-skjæreteknologien rommer så mange muligheter for etterbehandling av spesielle medier, og effektiviteten og automatiseringen vokser raskt.
cut_02

Produktregn hos jubilerende Plockmatic

Plockmatic stiller med rekordmange nye produkter under årets Drupa. Ikke minst en ny generasjon av den trofaste Morgana DigiFold som har fått tillegg av Ultra.
Plockmatic-1-1024x683

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676