Stor investering i papp og emballasjeproduksjon

BillerudSom for å understreke at emballasjemarkedet er i vekst investerer det svenske konsernet BillerudKorsnäs 900 millioner svenske kroner i sine fabrikker Frövi og Rockhammer, som produserer henholdsvis kartong og papirmasse. Kartongmaskinen i Frövi ombygges, så den kan produsere 550.000 tonn høykvalitets kartong om året. Pulpmaskinen i Rockhammer oppgraderes, så kapasiteten når opp på 150.000 tonn CTMP om året.
– Etterspørselen etter kvalitetskartong og emballasje til flytende væsker er stigende. Med disse investeringene vil vi fastholde og styrke vår konkurransedyktighet innenfor området forbruker-emballasje, sier Ulf Eliasson, Senior Vice President for Consumer Board.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *