Canon oppdaterer irista

PUBLISERT: 15 september 2014
OPPDATERT: 15 september

irista2Canon presenterte i dag nye oppdateringer av sin nettskybaserte plattform for bildehåndtering, irista. Dette er det en oppdatering av tjenesten som opprinnelig ble lansert i juni. Forbedrede og nye funksjoner inkluderer en nydesignet og optimalisert brukeropplevelse for nettbrett med mulighet til å opprette egne fotoalbum direkte fra irista og integrere tjenesten med Canons Wi-Fi-aktiverte kameraer.

Man kan velge irista som et direkte opplastingalternativ på Canons Wi-Fi-aktiverte kameraer, dermed sikrer du at bildene lagres umiddelbart og er tilgjengelig fra alt kompatibelt utstyr – med ett enkelt tastetrykk.

Fra desember 2014 vil den fornyede plattformen også være kompatibel med et bredt utvalg vanlige iOS- og Android-baserte nettbrett. Brukeropplevelsen er forbedret for å gjøre alle funksjonene tilgjengelige via nettbrett, og også optimalisert for å støtte ulike skjermstørrelser.

irista vil i tillegg tilby integrering med Adobe™ Lightroom, slik at du kan redigere bilder i Lightroom og lagre dem direkte på irista for å sikre ett praktisk lagringssted for alle bildene dine. Andre Lightroom-funksjoner omfatter publisering av XMP-data i irista slik at du kan søke i XMP-data og filtrere bildene i henhold til Lightroom metadata. Du kan også synkronisere bilder som etterredigeres fra Lightroom.

– Vi var spente på lanseringen av irista-tjenesten i juni, men det var jo bare begynnelsen, uttaler Trond Sliper, Produktspesialist i Canon Norge. – Vi lytter alltid til tilbakemeldinger fra kundene våre og er glade for å kunne annonsere den første av mange fremtidige nye versjoner i dag. I denne omgangen presenterer vi forbedrede nettbrett-funksjoner, integrering med Wi-Fi-aktiverte Canon-kameraer, fotobøker og integrering med populære Abobe™ Lightroom – og dermed er plattformen mer enn bare et lagringsalternativ for bilder. Det er en tjeneste der brukerne kan dele, beundre og lære mer om bildeteknologiske spørsmål.

irista er tilgjengelig med en rekke lagringsalternativer tilpasset brukerens behov. Inngangstjenesten tilbyr opptil 10 GB gratis lagringsplass, mens profesjonelle brukere som trenger større volum kan velge mellom 50 GB og 100 GB.

Les videre

Cloudlab vil hjelpe trykkeriene med netthandel

Tyske Cloudlab Solutions er en etablert leverandør av web-to-print løsninger innen både trykk og emballasje. Med den nye versjonen X3 tar selskapet i bruk KI når det gjelder blant annet design og prissetting.
Cloudlab-1024x683

Programvaresamarbeid for bedre flyt

ECO3 og eProductivity Software (ePS) har inngått et strategisk partnerskap med mål om å ta automatiseringen hos trykkeriene til neste nivå.
ECO3-ePS-1024x684

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324